Aug 15, 2011

Doodle boy untuk En Aim | Dia lah sifu saya dari dulu sampai sekarang

Salam to all readers..


Dulu, pengetahuan tentang blog, zero.. Main hentam jer.. Lepas kenal beliau, actually, kenal masa gathering dekat Melaka hari tu, beliau banyak bagi tunjuk ajar dekat dil.. Mana yang elok, mana yang tak elok tentang blog sampai lah, blog dil dah jadi macam sekarang ni. Thank you sifu.. ^^


Kitorang bila jumpa jer, selalu discuss pasal blog la, pasal trafik la, pasal iklan la and macam-macamla.. Banyak la input yang dil dapat dari beliau.. Best sangat ada sifu macam dia.. So, sila la jeles beramai-ramai..hahaha..


Doodle kat bawah ni untuk encik sifu dil, iaitu encik Aim, owner Blog Kind Of Soul.. Hope en sifu suka la doodle comot ni.. ^^


*doodle ni  untuk en sifu.. 
Orang lain tak boleh copy tau..^^




*Oh ya, ni lah en Sifu..
Gambar masa gathering dulu..



Nota Kaki :

Dah 15hari puasa..
Baju raya, belum siap lagi.. =.="


43 comments:

  1. yer inilah anak murid yang lagi terer dari sifu..kalau korang tak caya tengok follower dier..huhu.thanks cik dil.. ni nak buat banner...

    ReplyDelete
  2. bile nak buat utk ittew n ifan pulakkkkk T_____T

    ReplyDelete
  3. @ A'IM:heheh..sifu tetap jd pujaaann..ahhah

    ReplyDelete
  4. "salam singgah kenalan....jika sudi follow² ye...
    see u around and happy blogging….follow awak"

    ReplyDelete
  5. @ intanurulfateha:next entry, dil buat untukk sis eyy..xmo nanes..hehe

    ReplyDelete
  6. untuk cik dil

    http://soliciousstorynory.blogspot.com/2011/08/doodle-trade-5.html

    ReplyDelete
  7. cik dIL! hehehe tadi ada coment kat blog aerol kan :D ... aerol baru jeww buat doodlez yg kedua. tngok lr cam ne. ..oke ke tidak :D ..


    http://aerol-rianbow.blogspot.com/2011/08/doodlez-hasil-air-tangan-lelaki-2.html

    sebenarnya ada lagi yg baru buat,siap dengan badan sekali. .:D ..nti aerol upload..hahaha terbaik lr doodlez cik dil! .. .nnti nk follow doodlez dari cik Dil pula :)

    ReplyDelete
  8. untung ada sifu,

    tunjuk ajarku sifu =)

    ReplyDelete
  9. wahhh...kacaknya doodle tu!!
    ehem4x! doodle ok..ekekek XD

    kite pon mau jugaa!!

    ReplyDelete
  10. banyak hensemlah doodle tu, jeles... nak satu..... hahah
    untunglah ada sifu
    (^__^)V

    ReplyDelete
  11. @ Umie Artoqiemie:hehe..kalau x bangga, geget dia bramai2..hahaha

    ReplyDelete
  12. @ Aesya Nrdn:thankss laling..^^

    ReplyDelete
  13. @ SoLy SoLicious:tq syg..nnti, dil siapkn yg awk yer..^^

    ReplyDelete
  14. @ ♛ Azie Azra ♛ :hahhaa..sempat..mesti laa.kn sifu dil..hahahha..

    ReplyDelete
  15. @ Aerol Hafiezi:ok..

    oh, xde laa..dudel dil biasa ajer..^^

    ReplyDelete
  16. @ Cik Domo:hahha..dudel jer?hahaha

    insyaAllah..^^

    ReplyDelete
  17. cik dil.. kite suke tengok awk punye doodle.. cantik :)

    ReplyDelete
  18. tahniah aim dapat doodle. comel bergaya gitu. kekeke. :)

    sifu saya google.com je. :)

    ReplyDelete
  19. comel! great babe sbb u pndai bwat doodle yg comel :))

    ReplyDelete
  20. comel hensem bergaya.. doodle tu..hehe

    ^__^

    ReplyDelete
  21. cutenya dodol..haha..

    **kite pon xsiap agy..baru hantar umah tukang jahit tadi..hahahaha..tah siap ke x tu..waaa~

    ReplyDelete
  22. wahhensem gila encik sifu versi kartun,,,, comel lak tu!

    ReplyDelete
  23. @ Miz Novexx:heheh..cari la sifu sorg..^^

    ReplyDelete
  24. @ ilitralala:thankss u syg..^^

    ReplyDelete
  25. @ syrupmasin:woot woot jugak..^^

    ReplyDelete