Aug 23, 2011

Doodle couple on air balloon | Bila cinta itu menyakitkan

Salam to all readers..



 ‎"Mencintai seseorang yang tidak mencintai kita semula ibarat memeluk kaktus. 
Lebih erat kita peluk, lebih banyak ia menyakitkan kita."




Mencintai itu mudah.. Tapi untuk dicintai itu sukar.. Hasil pencilokkan quote dekat FB Nisa Kay.. Haahaha.. Dil memang tak senonoh.. Main cilok sesuka hati.. Tak pa, dil dah bagitau kat dia la..^^


Perghh lama giler dil tak update blog kan.. Sampai ramai yang bising-bising tanya, " dil dah betul-betul nak stop berblogging ke? " .. hee..Tak ada la korang.. Dil sibuk sikit 2 3 hari ni.. Dengan moderm streamyx hilang*actually, disembunyikan..hee.. So tak dapat la nak berblog..


Oh yaa, doodle kat bawah tu, untuk akak kite tau, sis intan.. hee..Sowii tau sis, lambat siapkan doodle couple tuk sis..hee..Hope sis intan suka doodle couple ni sampai tergolek-golek yer..^^





Nota Kaki :

2 hari ambil masa
untuk cuci and pasang balik langsir.. =.="
penat..

46 comments:

  1. comeyyyyyy !
    dil, sory lame tak singgah !
    rindu dil~
    blog punya link probs so guna blog baru..ngeee ;D
    btw, sy always dtg sini ^^

    ReplyDelete
  2. waaa, belon dia bentuk bintanglah,


    kenapa tak bentuk semut ?baru romantika



    lalalalalalalala.

    ReplyDelete
  3. ah, sapa yang sembunyikan router itu?! huhuhu.

    ReplyDelete
  4. wiiieee...comel nye doodle couple nie..sweet~ :D

    ReplyDelete
  5. comey giler..
    cm ne la nk wt doodle scntik nih hehehehe

    ReplyDelete
  6. comelnya...busy ngan semangat raya la tu..=)

    ReplyDelete
  7. suka quote tu
    nak cilok jugak eh!

    ReplyDelete
  8. sayanggg, tamo berhenti berblog. maya ni ha, dok bosan dengan blog sendiri. kikiki ~ macam tak demood...


    cinta memang menyakitkan kalau ade yang tak ikhlas...


    tapi, DIL MESTI KOAT!!!

    sayang dil dil ~

    ReplyDelete
  9. sy belum lagi..masih sibuk bekerja..kuih raya pon lum buat..salam syawal...

    ReplyDelete
  10. nk belajar buat doodle couple laa..awom leh buatkan x??=p

    ReplyDelete
  11. Cantiknye..sweet couple Doodle ni.. ;)

    ReplyDelete
  12. @ shalina:oh patutlaa..so, dh ok belum blog??

    ReplyDelete
  13. @ muhamad hanif:bentuk semut tu romantik ke??xmo..gatal nnti..hahah

    ReplyDelete
  14. @ Mr.Thinker@Ali:abah..hahha..sbb kerap sgt on9..hahaa

    ReplyDelete
  15. @ Syahirah Suhaili:se sweet couple sis intan..^^

    ReplyDelete
  16. @ SoLy SoLicious:thankss yunk..^^

    ReplyDelete
  17. @ pinky_liscious:of course dear..jgn isauu..^^

    ReplyDelete
  18. @ sleeping_maniac90:main lukis jer ni..^^

    ReplyDelete
  19. @ Etong:dorg mmg sweet couple..^^

    ReplyDelete
  20. @ ♥tiehanurfatiha♥◕ ‿‿ ◕♥:ahaa kn..dorg sgt sweet

    ReplyDelete
  21. @ doodeedoo:hee..mmg bz sikit ni..hehee

    ReplyDelete
  22. doodle cik dil sume comel2 :)

    ReplyDelete
  23. Ingatkan untuk diri sendiri...hehehe.Mana tau

    ReplyDelete
  24. kita pom tertanya2 cik dil..ehe

    ReplyDelete
  25. wah! nieza lom agi sempat nk kemas rumah... cuti 4 ari hari ni harus jadi super women! (>.<)

    ReplyDelete
  26. kalaulah saya pun boleh buat doddle...

    ReplyDelete
  27. comel..!!!

    :P

    wat bentuk cursor nie lak..bntuk misai..hik3..

    ReplyDelete
  28. nak cilok gak quote tu ye...tumpang lalu...hehehe...~

    btw...kiut nye blog awk!!!

    ReplyDelete