Aug 12, 2011

Doodle boy berbaju melayu untuk semua | Sukarnya memaafkan seikhlas hati

Salam to all readers..


Maaf
Senang diungkap walaupun berkali-kali..

Kemaafan
Sukar dilepaskan dengan seikhlas hati..

Duhai hati,
Jadi lah pemaaf yang ikhlas..
Bukannya pendendam yang tegar..

Moga suatu hari nanti,
akan terucap jua.
" Saya Maafkan Awak Seikhlas Hati Dunia dan Akhirat "
InsyaAllah..


Quote hari ni, bukan dicilok dari mana-mana wall FB kawan-kawan, tapi datang dari hati yang tengah resah.. Cewwahhh.. Jiwang sawang sesawang lagi..hehehhe


Oh ya, dah siap pun.. Doodle boy untuk semua especially untuk pembaca lelaki blog dil ni.. Dorang dah bising, asyik suruh dil buat doodle boy pulak.. Yela, asyik-asyik, doodle girl jer kan..hehehee.. Okay la, sesiapa jer boleh ambil doodle ni.. ^^ Hope korang suka doodle yang tak berapa hensem tuu.. Tak mau majuk-majuk lagi ok..


*Auwww, jangan la snap gambar dil..
Maluuu.. =.=" hehehhee



Nota Kaki :

Hati yang tak berapa nak tenang.. =.="

55 comments:

  1. comel comel!!!! btw Dil tenks for sume tutorial doodle tu, senang nak paham... sekarang tengah try lukis doodle, heheheh (^___^)V

    ReplyDelete
  2. shomell nyee laa doodle tu :)

    ReplyDelete
  3. comel la.. suke3...
    hehehhe..
    cik dil... nak 1 doodle... huhuhu

    ReplyDelete
  4. comel sgt doodle ni.. tengok sy punya tak cantik pun..hukhuk ;)

    http://shahrizlynn143.blogspot.com/2011/08/doodle-pertama-yang-sangat-hodoh.html

    ReplyDelete
  5. wah canteknya.. hensem.. heheheh

    ReplyDelete
  6. wooww wooww....
    nak ngorat,,, huhuhu

    ReplyDelete
  7. @ ♥ cik_farah ♥:entry sblm ni, dil ada bg doodle girl free..ambil laa

    ReplyDelete
  8. @ LyNn AnaLya :hee..thankss ^^

    ReplyDelete
  9. @ normala_ali:yeahhh..1st komen, dpt hnsem..heheh

    ReplyDelete
  10. @merahitujambu:hehee..sama la..err asal kita asyik bmaafan ey??heheh

    ReplyDelete
  11. @ eyna lollipop:amboii..gatal..hheheh

    ReplyDelete
  12. nak satu doodles untuk yang x pakai tudung plak

    ReplyDelete
  13. Belah rambut doodle tu mcm belah rambut eb... So ini doodle eb yeah.. pastu ada camera lg.. hehehhe.. comel.. Nmpk x dia men mata dgn Cik Dil?

    ReplyDelete
  14. ensem! sila maapkan segala silap salah fa juga. T__T

    ReplyDelete
  15. aloooooooooo sangatttt2 comell....^__^

    ReplyDelete
  16. makin lama makin comel la plak kan doodle cik dil ni...

    ReplyDelete
  17. wah. comel2. :B
    mmg pakar doodle ni.

    ReplyDelete
  18. @DoodleLicious:comel jer??errkk x hensem ke??hahahha

    ReplyDelete
  19. @EB:hehhee..kamera cap ayam jer tu..nk buat dslr, x mmpu..hahahah

    ReplyDelete
  20. @Fathiah Hamim:yee..dil pun sama..maaf eyy..^^

    ReplyDelete
  21. @♥ MiMi ShAliZa ♥:hehe..thankss yayang

    ReplyDelete
  22. @nursyamime:slow2, ubah, situ sini..^^

    ReplyDelete
  23. @Hizami Rahim:erkk pakar??uishh xde laa..yg biasa2 boleh laa..^^

    ReplyDelete
  24. @ Izahir Bin Anuar:thankss..^^

    ReplyDelete
  25. tenangkan hati dgn selawat dan zikrullah. :)

    comel dodol. err. dudel. err. doodle. kekeke. gurau je, jangan marah. :)

    slmt berpuasa cik dil. :D

    ReplyDelete
  26. cumey nye doodle dia..

    banyakkan berzikir dan berselawat utk menenangkan hati ea?

    :)

    ReplyDelete
  27. kemaafan tu memg senang untuk di ungkap..di lafazkan..tapi jauh di sudut hati,adakah betul2 kita ikhlas??apakah ikhlas ungkapan maaf yang di beri...jika tatkala mengenang perkara lama..hati seperti di cucuk2 kembali..uhhhh...

    ReplyDelete
  28. eh eh patutlah terasa ade flash td
    rupanya ada org amek gambar
    hehe

    ReplyDelete
  29. comelnya tuan blog..pensan jap..haha

    ReplyDelete
  30. nice..umie suka klo doodle yg pegang camera.

    ReplyDelete
  31. fuiyo..nak boleh..haha..buat untukk banner boleh? yang gerak2..baru best letak kat iklan nanti..huhu

    ReplyDelete
  32. terbaek!! comelnyer.. napala cp tak pndai buat doodle boy eh..T_T nih bole ambik jugak ker??nak buat ilham.. :D

    ReplyDelete
  33. suka follow ur blog.. sgt cntik..=)

    ReplyDelete
  34. nak amek gambar ni wat profile fb bleh???

    ReplyDelete
  35. zaza ambik yer..nak kasi kat incik pyan

    ReplyDelete