Aug 1, 2011

Senarai pemenang GA Cik Dil : Kami nak banner flash dan doodle FREE

Salam to all readers..

Akhirnya tamat la sudah giveaway pertama yang dianjurkan oleh dil sendiri.. Alhamdulillah, sambutan agak menggalakkan daripada para peserta.. Seramai 243 orang yang menyertai giveaway ini.. Thanks tau korang sebab sudi join..^^


Disebabkan ramai yang asyik tanya dil, bila nak umum keputusan, so dil akan umumkan sekarang.. Dan sempena menyambut bulan Ramadhan, dil bersetuju untuk menambah bilangan pemenang daripada 5 orang menjadi 7 orang..


So, dibawah ini adalah senarai pemenang yang terpilih menerusi Random Org.. 


 1- http://eynalollipop.blogspot.com


2- http://dirahpunyerblog.blogspot.com


3- http://realstoryofme.blogspot.com


 4-http://mamaluvrayyan.blogspot.com


5-http://wardahalisya.blogspot.com


6-http://budarxcemetot.blogspot.com


7-http://diamenulis.blogspot.com



Kepada yang menang, dil akan bagi korang 1 banner blog + 1 doodle setiap seorang.. Kepada yang tak berapa bernasib baik, insyaAllah, kalau dil anjurkan GA lagi, korang join yer.. Mana tau, ada rezeki korang nanti..


Kepada pemenang, doodle dan banner akan didesign mengikut ciri-ciri bersesuaian  dengan blog korang.. Hadiah akan dipublish dil blog ini, dari masa ke semasa.. Harap Maklum.


nota kaki :

Selamat berpuasa yer..

37 comments:

  1. ala, nape 129. nape tak 149. hehe. tahniah yg menang :)

    ReplyDelete
  2. Thniah buat yg menang..xpa,next time klu ada rezeki ema plak rembat.. :P

    ReplyDelete
  3. aiyooo tak menang lagi. apa2 pun tahniah kepada yang menang :)

    ReplyDelete
  4. waaa,,tahniah pada yang bertauh,,memang anda bertuah di bulan ramadhan kan Cik Dil

    ReplyDelete
  5. waaahh!! 1st menang slama join GA... thanx a lot... :)

    ReplyDelete
  6. tahniah kepada pemenang...ala, nak jugak..hehehe =)

    ReplyDelete
  7. yeahhh!!!!
    nad menang! huhuhu

    nk bg email kat sini ke??

    nfarhana.gafar@gmail.com

    ReplyDelete
  8. thx cik dil. i'll email you later..
    ;)

    ReplyDelete
  9. alhamdulillah mama menang....thanks cik Dil:)

    ReplyDelete
  10. congrate pada y menang (^^)V.. xde rezeki la ... huhuhu

    ReplyDelete
  11. cik tikah x de rezeki lagi. hehe.. x pe2, blh cuba lain kali. tahniah kepada pemenang!

    ReplyDelete
  12. tahniah korng.... xsbr nk tgk doodle2nye..hihihi

    ReplyDelete
  13. ala,xdpt pun.....sob sob sob....tahniah

    ReplyDelete
  14. ala,ta mnang pown. .
    btw, tahniah pd pemenang :)

    ReplyDelete
  15. ala..213 xder pon...xder luck lagi..majuk la cmni dgn encik random!!!hehehe

    tahniah kepada pemenang =)

    ReplyDelete
  16. wuuu wuuu nak nangis T__T

    tahniah pemenang!

    ReplyDelete
  17. dtg sini bg senyuman, nk bawak milo tp xleh, pose kaaan =)
    http://lolz-l.blogspot.com/2011/08/selamat-berpuasa-ya.html

    ReplyDelete
  18. yg menang bole buat moreh la mcm nih :D

    ReplyDelete
  19. alahai bukan rezeki..
    takpe2.cuba lagi lain kali..

    ReplyDelete
  20. thankz yea cik dil .. ngee~ =)

    ReplyDelete
  21. kak dil..
    fa ade tag blog akak kt satu contest nyh...
    tq..

    ReplyDelete
  22. ala..xde rezeki plak...
    taniah pada yang berjaya :D

    ReplyDelete
  23. tahniah kepada pemenang GA... xde rezeki menang.. xpe cuba lagi nti..insyaAllah

    ReplyDelete
  24. ala takda rezeki..nmpknya kenalaa berduka duapolohempatjam..mujur da dpt doodle ritue..

    takmo kawan random.org lagi..

    anyway tahniah kpd pemenang

    ReplyDelete
  25. HAHA , kempunana la saya nak doodle akk :) huahuaaaaa :D

    ReplyDelete