Aug 1, 2011

Senarai pemenang GA Cik Dil : Kami nak banner flash dan doodle FREE

Salam to all readers..

Akhirnya tamat la sudah giveaway pertama yang dianjurkan oleh dil sendiri.. Alhamdulillah, sambutan agak menggalakkan daripada para peserta.. Seramai 243 orang yang menyertai giveaway ini.. Thanks tau korang sebab sudi join..^^


Disebabkan ramai yang asyik tanya dil, bila nak umum keputusan, so dil akan umumkan sekarang.. Dan sempena menyambut bulan Ramadhan, dil bersetuju untuk menambah bilangan pemenang daripada 5 orang menjadi 7 orang..


So, dibawah ini adalah senarai pemenang yang terpilih menerusi Random Org.. 


 1- http://eynalollipop.blogspot.com


2- http://dirahpunyerblog.blogspot.com


3- http://realstoryofme.blogspot.com


 4-http://mamaluvrayyan.blogspot.com


5-http://wardahalisya.blogspot.com


6-http://budarxcemetot.blogspot.com


7-http://diamenulis.blogspot.com



Kepada yang menang, dil akan bagi korang 1 banner blog + 1 doodle setiap seorang.. Kepada yang tak berapa bernasib baik, insyaAllah, kalau dil anjurkan GA lagi, korang join yer.. Mana tau, ada rezeki korang nanti..


Kepada pemenang, doodle dan banner akan didesign mengikut ciri-ciri bersesuaian  dengan blog korang.. Hadiah akan dipublish dil blog ini, dari masa ke semasa.. Harap Maklum.


nota kaki :

Selamat berpuasa yer..

37 comments:

  1. ala, nape 129. nape tak 149. hehe. tahniah yg menang :)

    ReplyDelete
  2. Thniah buat yg menang..xpa,next time klu ada rezeki ema plak rembat.. :P

    ReplyDelete
  3. aiyooo tak menang lagi. apa2 pun tahniah kepada yang menang :)

    ReplyDelete
  4. waaa,,tahniah pada yang bertauh,,memang anda bertuah di bulan ramadhan kan Cik Dil

    ReplyDelete
  5. waaahh!! 1st menang slama join GA... thanx a lot... :)

    ReplyDelete
  6. aloo...tak terpilih la pulak...

    ReplyDelete
  7. tahniah kepada pemenang...ala, nak jugak..hehehe =)

    ReplyDelete
  8. yeahhh!!!!
    nad menang! huhuhu

    nk bg email kat sini ke??

    nfarhana.gafar@gmail.com

    ReplyDelete
  9. thx cik dil. i'll email you later..
    ;)

    ReplyDelete
  10. alhamdulillah mama menang....thanks cik Dil:)

    ReplyDelete
  11. congrate pada y menang (^^)V.. xde rezeki la ... huhuhu

    ReplyDelete
  12. Ala tak dapat..huhu tahniah pada pemenang..

    ReplyDelete
  13. cik tikah x de rezeki lagi. hehe.. x pe2, blh cuba lain kali. tahniah kepada pemenang!

    ReplyDelete
  14. tahniah korng.... xsbr nk tgk doodle2nye..hihihi

    ReplyDelete
  15. ala,xdpt pun.....sob sob sob....tahniah

    ReplyDelete
  16. ala,ta mnang pown. .
    btw, tahniah pd pemenang :)

    ReplyDelete
  17. ala..213 xder pon...xder luck lagi..majuk la cmni dgn encik random!!!hehehe

    tahniah kepada pemenang =)

    ReplyDelete
  18. wuuu wuuu nak nangis T__T

    tahniah pemenang!

    ReplyDelete
  19. dtg sini bg senyuman, nk bawak milo tp xleh, pose kaaan =)
    http://lolz-l.blogspot.com/2011/08/selamat-berpuasa-ya.html

    ReplyDelete
  20. yg menang bole buat moreh la mcm nih :D

    ReplyDelete
  21. alahai bukan rezeki..
    takpe2.cuba lagi lain kali..

    ReplyDelete
  22. thankz yea cik dil .. ngee~ =)

    ReplyDelete
  23. kak dil..
    fa ade tag blog akak kt satu contest nyh...
    tq..

    ReplyDelete
  24. ala..xde rezeki plak...
    taniah pada yang berjaya :D

    ReplyDelete
  25. tahniah kepada pemenang GA... xde rezeki menang.. xpe cuba lagi nti..insyaAllah

    ReplyDelete
  26. ala takda rezeki..nmpknya kenalaa berduka duapolohempatjam..mujur da dpt doodle ritue..

    takmo kawan random.org lagi..

    anyway tahniah kpd pemenang

    ReplyDelete
  27. HAHA , kempunana la saya nak doodle akk :) huahuaaaaa :D

    ReplyDelete