Aug 13, 2011

Doodle kecewa | Nak buat macam mana, dah tak ada rezeki

Salam to all readers



Pong pong, encik posmen datang bawak bungkusan.. Yeahhhh, terus bangkit dari katil.. heheh..Actually tu adalah shawl yang dil beli dari online shop.. Nak pakai time raya nanti.. ^^


Dapat je bungkusan, terus buka dengan rakusnya.. Alhamdulillah, shawl yang diterima sangat berpuas hati.. Siap dapat gift lagi.. Berlari pergi show off dekat kakak dil...*keriakan itu HARUS ada ye kawan-kawan..hehe



Cik Dil : I dah dapat shwal tu.. Cantik kan.. Matching giler dengan kain yang nak buat baju raya tu..

Kakak : Cantik jugak shawl ni.. Tapi kak, i ada berita sedih nak bagitau u..

Cik Dil : Pedia??

Kakak : Mama cakap, tak jadi nak jahit baju tu.. Mama nak beli kain cotton pulak..

Cik Dil : Alaaaa, kenapa?? 

Kakak : Maybe tak sempat nak jahit.. Kain tu kan, kena jahit alas lagi.. Mama cakap, baju tu jahit time raya Aidiladha laa..

Cik Dil : Alaa, kempuanan nak pakai shawl ni.. =.="



*doodle muka pasrah+kecewa+merajuk  =.="



nota kaki :


Sabar jer la..
Tak dapat lah merasa shawl baru tu..



47 comments:

  1. alololo comelnya muka kecewa cik dil.. :)

    ReplyDelete
  2. hehe, sabar je la kak :D

    nnti beli la baju yang sesuai ngan shawl nye ;)

    *doodle tu cantik <3

    ReplyDelete
  3. cik dil ! ajar laa ryn wat doodle. . hehe. . comeii sngt laa doodle cik dil :)) jelez ! :p

    ReplyDelete
  4. tu ler saper suruh tak nak buatkan dodol untuk kita lagi..haha

    ReplyDelete
  5. aalalaa..ce senyum kit...1 2 3 :)

    haa kn lawa g2..hee

    ReplyDelete
  6. Muka pasrah dan keciwa sesangat comel Cik Dil ^_^

    ReplyDelete
  7. hahaha..siannye cik dil.lain kali meh tempah dengan SBK..confirm siap..tapi kena awal la hntar..xdelh kcewa..:-)

    ReplyDelete
  8. @ faridah nazurah:sobb sobb..kecewaa nii.. =.="

    ReplyDelete
  9. @ N A T A S Y A ツ:ingt nk pakai rayaa..uwwaaaaa

    ReplyDelete
  10. @ syerz eyryn:hehe..insyaAllah..


    thankss laling..^^

    ReplyDelete
  11. @ kimiez:tp nk pakai raya..dgn baju tuu..sedihhh..

    ReplyDelete
  12. @ тαк кenαl мαкα тαк cнεηтα ™;dudel pun ikut dil majukk.hehehe

    ReplyDelete
  13. @ A'IM;alahaii sifuu..nnti kite uwatt yerr..nak dudel camne??hehe

    ReplyDelete
  14. @ Yanaa:hehehehe..sweet la u dear..hehe

    ReplyDelete
  15. @ syuha zulkifli:hahaha..ada pulak camtuu..hehehe..lps ni, nk snap gmbar, buat muka kecewa la,,,eehehe

    ReplyDelete
  16. @ sYafIk-wAy:yeeahh..ngah cool dah nii

    ReplyDelete
  17. @ SiBudakKurus:hehehe..tu la pasal..lambatt kan..

    ReplyDelete
  18. ala boleh je.. pakai time bile2 kan.hehe

    ReplyDelete
  19. padankan dgn bju lain la dill.hihi

    ReplyDelete
  20. shawl kan bleh ja pdn2?
    bwat gempak sket raya raya nie cik dil.. :p

    cumill sangat sangat sangat doodle tuu!

    ReplyDelete
  21. tgh2 pasrah pun still maintain comel.hahah~

    ReplyDelete
  22. shomell sangatttt ^^ macamne maya nak pandai kretif mcam cik dil ye ?

    ReplyDelete
  23. alo alo hai. jangan ler sedih2. x molek orang tengok.

    smile. ^______^

    mungkin bukan skg, mungkin nanti ada lar shawl baru tu.

    happy2 fasting, happy2 blogging. :)

    ReplyDelete
  24. sis..kte leh mx buat dOodle pkai bju kurung wne bru x ?? ;-)

    ReplyDelete
  25. @ el-janna:mmglaa..tp kemain beli sbb nk pakai dgn bj tuu

    ReplyDelete
  26. sabar2...time raye Aidiladha,dah tak yh nk beli lgi,,,jd save ckit bujet....hehhe

    ReplyDelete
  27. takpa.


    raya haji pun ok gaks kalau pkai shawl..



    lalalalalalalaa..

    ReplyDelete
  28. ALA CIANYAA BAJU RAYA SAYA X SIAP..UHUK

    ReplyDelete
  29. alolololo...takde rezki namenye tu. hehe

    ReplyDelete
  30. hehe takpe simpan duluu. =D

    ohh bagi kat fa pun boleh! :P

    p/s: url blog neh okay je. fa maksudkan kalo url yang ada symbol, macam sempang,tanda seru dll.

    ReplyDelete
  31. awaak~

    wah, dah beranimasi nampaknye doodle cik dil, the first of the kind rasanya~ hehehe

    ReplyDelete
  32. alahai. kecewa pon comel jugak eh cik dil. hehe

    ReplyDelete
  33. alaa... kesiannya, takpelaa
    tunggu raya haji nanti pulak
    ;)

    ReplyDelete
  34. xpa cari baju ready made padanlan ngan shawl tu..

    **sedih + kecewa pun tetap menten comel**

    ReplyDelete
  35. alaa.. kesian kat cik dil.. nanti beli je blouse yang same ngan warna shawl tue erk..

    ReplyDelete
  36. alolo..tu simpan wat raya haji t ye cik dil..tak pun wat ga, n bagi hadiah tu..ok gak (n_n)

    ReplyDelete
  37. alamak..kalau mcmni marah n merajuk..time happi mesti lagi sweet.. adoii takmo laa tatap blog ni lelama..mata nk mngis tgok doodle cantik.. sgt hargai bakat dil :)

    ReplyDelete