Aug 5, 2011

Doodle Trade 3 | Doodle dan gitar untuk cik Nanad

Salam to all readers..


Cik Nanad ajak doodle trade dengan dia.. Wahh happy nya.. Dah lama teringin nak ada doodle yang cik Nanad buat.. Sangat fall in love dengan mata doodle cik Nanad.. ^^


So, kalau kelmarin untuk cik Mel, dil buatkan doodle berbaju kurung, kali ni untuk cik Nanad , dil buatkan doodle yang lebih santai sambil tengah petik gitar.. Perghh jiwang gitu..hehhehee


First time buat doodle duduk kat bangku.. Memang agak pening time nak siapkan..  So , kalau nampak doodle ni pelik sikit, err faham-faham la yer..hehhee..


cik Nanad, nah doodle yang tak seberapa untuk awak..Hope awak suka.. ^^

*Doodle ni untuk cik Nanad..




Nota Kaki:

Siapa lagi nak doodle trade??
Cepat-cepat..^^
Awak design doodle untuk dil,
 dan dil akan design untuk awak..
Kita tukar-tukar..^^

36 comments:

  1. MAYA NAKKKKK NAK NAK NAKKKKK NAKKK !!!! tp cemaneeeeee....

    ReplyDelete
  2. waaarrrggghhhh SUPER CUTE!!! *pengsan*

    ReplyDelete
  3. doodle untuk laki ader x?
    huhu..tp xtaw la nak buat doodle mcm mana

    ReplyDelete
  4. Nak nak ~ nanti da siap kite bagitauu cik dil ye ? :)

    ReplyDelete
  5. @Maya Lisa:maya design doodle utk dil, nnti dil design kan utk awak..wee ^^

    ReplyDelete
  6. @ nanad:yeahh cik nanad suka..hehehe..

    ReplyDelete
  7. @ merahitujambu:heheh..thankss..^^

    ReplyDelete
  8. @ abdullah gazali:hehe..adaa.

    ReplyDelete
  9. @ Cik Zety:okey syg..^^ deal..

    ReplyDelete
  10. HIHI . kebetulan ke apa ni ? baru je tadi buat doodle trade dekat 2 orang blogger .

    hurm , nak buat jugak lah dekat cik dil . okayy tak ? tapi , doodle qis biasa biasa ja :3

    ReplyDelete
  11. @ Aesya Nrdn:hehhe..thanks..^^

    ReplyDelete
  12. @ Balqis Monsta ♥: bolehh jer...jom la doodle trade

    ReplyDelete
  13. HIHI . dah siap . simple je doodle ni . hopely cik dil sukaa :D

    http://balqisloveyours.blogspot.com/2011/08/cik-dil-cik-dil.html

    HOHO :3

    ReplyDelete
  14. wah...comel sangat! nk trade jugak... heeee..

    ReplyDelete
  15. @ Nizam Ijam:thankss awak..^^

    ReplyDelete
  16. @ osHin:oloo2..cuba try..dil dulu pun, x retii jugakkk

    ReplyDelete
  17. @ NURUL AINI NORAZMAN:hehhee..^^

    ReplyDelete
  18. @ Balqis Monsta ♥:cepat nya yunk..^^

    ReplyDelete
  19. @Tengku Puteri:jom2..doodle trade sma2..^^

    ReplyDelete
  20. kiteee dah siap ! yay ~ ni link die, sudi jenguk :) http://belogcikzety.blogspot.com/2011/08/doodle-trade-1-untuk-cik-dil.html

    ReplyDelete
  21. comelnya!tangan jat keras.suh ikat bata bolehlah.haha

    ReplyDelete
  22. Okayy, serious comel. Geram laa. Grr. Lawa (:

    ReplyDelete
  23. Omaigoddd..cantiknya syg.,seyesly..lau la ieqah dpt doodle sambil dukung anak gajah pn syok ni..hehe

    ReplyDelete
  24. awak~~
    haha, npe satu je tali gitar tu?

    ps: awak jangan lupa makan ubat tau~~

    ReplyDelete
  25. chomel!!! kusyi pandai buat skit2 jea doodle nih.. nnti kusyi bg cik dil satu! hehe~

    ReplyDelete