Aug 11, 2011

Doodle percuma untuk semua | Andai ini ramadhan terakhir bagiku

Salam to all readers..


Tak perlu malu
Tak perlu segan
Indahnya andai air mata itu 
Jika ia untuk Allah, Tuhan yang Satu..

Dan andai ini ramadhan terakhir bagiku,
Moga ianya diantara Ramadhan yang terbaik daripada sebelum ini..
Amin..


Qoute yang indah kan.. Macam biasa, cilok dari wall kawan-kawan..hahahha.. Tak senonoh punya perangai..Tak pe, untuk share sesama pembaca yang lain jugak kan.. ^^


Ehh korang, doodle kat bawah tu, untukk semua yang singgah blog dil ni.. Salam Ramadhan.. Alamak, lupa nak buat doodle boy.. =.=" Kesian readers lelaki blog dil ni.. Mesti rasa terasing kan..hahaha.. Tak pe, next entry, dil buat doodle boy pakai baju melayu pulak eyy.. Tak mau, majuk-majuk yer..^^


*ok, polka dot lagi..
Maaflah, dil penggemar tegar polka dot.. ^^




nota kaki :

Dil nak mintak maaf, kalau selama dil berblogging ni,
ada yang tersinggung perasaan..


84 comments:

  1. wow....comey!!!!!!!!!! nak ambk yer cik dil....tp xtau nk ltk kt mn....huhu...thnks yer

    ReplyDelete
  2. boleh ke nak ambik nieh? cute la..

    ReplyDelete
  3. maaf jugak dari Cik Zety kalau ada salah dan silap. ceh, macam raya pulak :P

    ReplyDelete
  4. hehe. . ryn amekk yerr ?
    ryn lex kt blog tw ! haha. .
    cik dil ta mara kan3 ??

    ReplyDelete
  5. saya nak minta maaf jugak sebab selalu berak kat sini..



    lalalalalalalalala

    ReplyDelete
  6. heee...comel2. suka polka dot jugak :)

    ReplyDelete
  7. saya nak doodle laki pakai baju melayu tu boleh ?

    please please !! :(

    ReplyDelete
  8. wah..comel..tudung ala2 siti lagi...=)

    ReplyDelete
  9. kite nk ambik blh x?? hihih :) kite ambik taw tq cik dil muuaaxxx

    ReplyDelete
  10. Salam Ramadhan...
    Eb pn nak minta maaf bebanyak sbb da jarang komen kat setiap entri Cik Dil.. Bukan x nak komen cuma eb dah rasa terpencil da.. hehehe...
    Xpela.. Jnji eb mmg stay up to date dgn blog Cik Dil kn..
    Oh ya Cik Dil ada ckp dgn eb yg eb ada jnji sesuatu dgn Cik Dil.. Sorrylah eb btl² x ingat apa dia.. Klu x mjadi keberatan blh x Cik Dil bgtau apa yg eb jnjikn dgn Cik Dil ye? Eb serius lupa..

    Maaf n maafknla diri yg khilaf ini.. Smoga Ramadhan kali ini Ramadhan yg membawa seribu makna kpda kita semua..

    ReplyDelete
  11. comelnyeee!!!geram tgk doodle comel2 nie! hehe

    ReplyDelete
  12. cilok dari FB ghopenye kah3..

    eh, seyes hemsem doodle tu..

    ReplyDelete
  13. Aww , comel ! suka polka dot jugakk ! Thanks cik dil :)

    ReplyDelete
  14. @ Jasmin Ibrahim:ambil laa..^^

    ReplyDelete
  15. @ I`mulan:boleh jer dear..ambil laa..^^

    ReplyDelete
  16. @ I`mulan:boleh jer dear..ambil laa..^^

    ReplyDelete
  17. @ Cik Zety:hehe..sama la kitaa..xpe..ambil mood raya awal sikit..heheh

    ReplyDelete
  18. comel macam biaseeee jugakkkk ! :)

    ReplyDelete
  19. @ syerz eyryn:ambil la..dil xmarah..dil geget jer..hahaaa..gurau jer laa..^^

    ReplyDelete
  20. @ muhamad hanif:awak mmg..dh la, merata berak..aishhh..

    ReplyDelete
  21. @ nurdani:ehh same..kite geng..jom seppp

    ReplyDelete
  22. @ abdullah gazali:next entry, dil buat doodle boy pulak.eyy..^^

    ReplyDelete
  23. @ aimi adilah:bolehh..ambil jer dear..^^

    ReplyDelete
  24. @ EB:eb, xsuka bile eb ckp camtuuu..T_T napa rasa camtuuu..


    pasal tu, xpe laa..lupa jer laa..xde pape pun..xpe2..

    ReplyDelete
  25. @ emy zulaiha:hehehe.amboii..jgn geram2

    ReplyDelete
  26. @ Umie Artoqiemie:hahha..ahaa..kwn slalu post quote yg meruntun jiwa..huu

    ReplyDelete
  27. eh..cute lar...mcm cik dil juga..hehehe..apple pn ska polka dot..hehehe...bleh kan apple nak ambl...(✿◠‿◠)

    ReplyDelete
  28. Dil, Usop maafkan segalanya... ;P





    Minat jugak polka dot tapi tak jumpa lagi baju sesuai.. heheh

    ReplyDelete
  29. peace no war.. cp mintak ek cik dil?:)

    ReplyDelete
  30. comel nyer.. pandai cik dil wat doodle.. erm ci dil blh x aien nak mintak guna mata yang cik dil buatkan tue??

    ReplyDelete
  31. waaaaa . comelnye ! nak letak jadi header boleh tak cik dil?

    ReplyDelete
  32. kreative sungguh cik dil nih....

    ReplyDelete
  33. pinky2...
    cam kaler baju raye nad jer..
    huhuhu

    ReplyDelete
  34. tu ar rasa terasing gile kot..
    aku nk jugakk..
    hahahahaha...

    ReplyDelete
  35. kenape nih cik dil..macam besedeh je??

    ReplyDelete
  36. @ Apple Pearl:olooo..perlii ler tu..heheh

    ambil laa..^^

    ReplyDelete
  37. @ YOUsoF:hee thankssss..

    hahaha..minat polka dot???

    ReplyDelete
  38. @ Cik Purple Pinkypuff:ye yayang..^^

    ReplyDelete
  39. @ ainaa.syafiqah27:yg dekat tutorial ey??ambil laa

    ReplyDelete
  40. Utk semua tu tmsuk la MissCt kn? MissCt amk yeaaaa... :)

    ReplyDelete
  41. tq cik dil.. pyqa ambik satu.. hehe
    mintak maaf jgk :)

    ReplyDelete
  42. wahh , comelnye ^^ kalau gitu,saya amek ye cik dil? :D

    ReplyDelete
  43. cik dil, vanilla ambik ye. rse cm nk buat header leh x cik dil? hehehe... tp bukan skarang la. nnti bila vanilla dh buat vanilla bg tau. :)

    ReplyDelete
  44. wahhh...sangat comel la cik dil:))

    ReplyDelete
  45. anak murid..nak dodol boleh..nak buat untuk banner..jeles banner semua leh gerak2..haha

    ReplyDelete
  46. hua!!! comel sangat2!!!!!! hua!!! mekasih cik dil sayam cik dil ketat2!!

    ReplyDelete
  47. Kak Dil .. kite amek boleh ? Hihi . Sory private name . **Fazi

    ReplyDelete
  48. hye dil.. cute giler doodle tu.. yuni nk amek jgk la ea.. hehe

    ReplyDelete
  49. cik dil ! nak doodle nie boleyh ?

    ReplyDelete
  50. canteknya.. suka polka dot.. hikhik.. (^_^)

    ReplyDelete
  51. aaaa !! comel gile..leh ke nak ambik ni?? ;D

    ReplyDelete
  52. cik dil shomel! mntak curik cute doodle nih! hee ..
    *pencuri yg baik nih.. mntak izin dlu ..hehe ..

    ReplyDelete
  53. comeyl sgt2,,na mnx boleyh,,??hehe maseh yup cik dil

    ReplyDelete
  54. cik tuan tanah mitk c0py this doddle tau..c0mey cgt3..

    ReplyDelete
  55. cik tuan tanah mitk c0py this doddle tau..c0mey cgt3..

    ReplyDelete
  56. Selamat Hari raya jugak Cik Dil.
    Syuha ambik letak kat blog =))

    ReplyDelete
  57. qyrn nak ambik doodle nih; cantek sangat. bolehh? nak wat headerr. versi raya punya. bolehh?

    ReplyDelete
  58. Cik dil fyda nak minta izin letak doodles ni dekat header ye :)

    ReplyDelete
  59. Sis ~ Eqa na mnta izin mnta doddle ni wt header ya (:

    ReplyDelete
  60. hye cik dil..comel kartun. nk amek utk wat bookmark ek?hehe...thnx~~

    ReplyDelete
  61. wahhhh...comel2...sy minta izin ambik dodle ni ya cik dil..bole?? :)

    ReplyDelete
  62. cik dil sy nak minta izin ambik dan nak tukar warna dodle ni..bole ke cik dil??

    ReplyDelete