Aug 8, 2011

Tampil gojes dengan hoodies blouse

 Salam to all readers..


Untuk gegurl-gegurl, teringin nak tampil gojes?? Cuba ushar hoodies kat bawah ni.. Shantek kan.. *gulp telan liur jap..terliur tengok... Gaya yang sangat santai, tapi fuhh gojes giler..






Heliza Helmi pun pakai hoodies tau.. Cuma blouse dia jenis kembang sikit.. Yang kat atas ni, lagi santai.. Sesuai nak jalan-jalan..Selesa..




Kalau korang teringin nak tengok koleksi hoodies yang lain, korang boleh tengok dekat 

Tictactoe Kiosk 

.. Kat sini, banyak giler  hoodies blouse dengan macam-macam warna.. Harga pun berpatutan ok.. Apal lagi, jom la serbu.. ^^



nota kaki :

Shomel kan..sampai rambang mata tengok..^^

40 comments:

  1. mmg shantek! tp klu ijah pki mesti tak sesuai ekekekek

    ReplyDelete
  2. kalau cik dil pakai mesti cunn lawa sehh :3

    ReplyDelete
  3. owg pon baru pas tgk tadi kat fb dorang ... cun ... tp mcm x muat lah pulak, cisss~

    ReplyDelete
  4. @ NURUL AINI NORAZMAN:hrga dia, bpatutan la.. beli la borong..msti lagi murah..^^

    ReplyDelete
  5. @ Ijah EmoTemo:untuk pompuan gojes, jijah msti la ok jer pakai..^^

    ReplyDelete
  6. @ Balqis Monsta ♥:hahaha..dil??err tetttt..dil makin gemuk da skrg..

    ReplyDelete
  7. @ Haslinda Ariffin:kan2..geram tgk..shantekk sgt..

    ReplyDelete
  8. @ ღ p!nk veLvet ღ:mana ada x muat.tgk awak kecik jer la..

    ReplyDelete
  9. nak nak nakkkkkkkkk! ouhhhh...kemaruk!

    ReplyDelete
  10. teringin nk pkai.. tp agak mahal la..:P

    ReplyDelete
  11. perempuan je rambang mata, lelaki tak..



    HAHAHAHAHAHA

    ReplyDelete
  12. adoii~ ni kalau wat raye okay tak ni ? hehe

    ReplyDelete
  13. cantik, warne biru dlm gambar tu cantik...

    ReplyDelete
  14. baru tengok kat fb td.ade jual on9..harge rm 85 rasanye .memang lawa la..tapi tak mampu nak beli T__T

    ReplyDelete
  15. cik dil nape link yg cik dil bagi tu not found? hee :)

    ReplyDelete
  16. wahh ~ lawa nyer >.< geram tgok sume2 tuh

    ReplyDelete
  17. @ ArulchelseA:hehehe..biasa la tuu

    ReplyDelete
  18. @ i'm ezza haniza:jom2..serbuu on9 shop tuu

    ReplyDelete
  19. @ ♥ Dea ♥:berpatutan la..lgpn, benda ni kan, baru lg..tp perghh gojes kan..

    ReplyDelete
  20. @ muhamad hanif:laki, duduk diam2 kat tepi..ni utk gegeurl jer..haha

    ReplyDelete
  21. @ Cik Zety:raya pakai bj kurung laa..hehehe..

    tp kalau nk p raya mlm2, ok jer..

    ReplyDelete
  22. @ ✿cik tempe✿:aha..slah..tapii dil dah baiki..sekarang dah ok link tu...heheh

    ReplyDelete
  23. @ ~ FaRaH izzAtY ~:kan2..geram sgttt

    ReplyDelete
  24. @ DoodleLicious:apa lagi cc..rembat la sehelai dua..heheh

    ReplyDelete
  25. untuk wanita sahaje ye..lelaki jgn dok gatai nk tgk :D

    ReplyDelete
  26. lelaki boleh je tengok..nak kasi kat awek dia..haha

    ReplyDelete
  27. cantiknye hoodies2 dye..!!!

    ReplyDelete
  28. untuk boboy xde?kekeke..
    eh heliza... ^^

    ReplyDelete
  29. aahhh cantek la hoodies tu cik dil...sweet je (^_^)

    ReplyDelete
  30. ha..lawa jugak. simple with style

    ReplyDelete
  31. nak pergi terjah la...santai habis

    ReplyDelete
  32. salam..tumpang promote..meh tengok kat kedai online saya pun ada www.dehotshop.blogspot.com

    ReplyDelete