Aug 19, 2011

Doodle boy bertuxedo | Mood menulis blog belum pulih sepenuhnya

Salam to all readers..


" If people are trying to bring you down, 
it only means that you are above them.. "



Kawan dil share kan quote tu untuk dil.. Thanks kawan.. Selepas kes tu, mood menulis belum pulih sepenuhnya.. Ntah kenapa, kali ni, rasa down sesangat.. Padahal dah kalih dengan kutukan macam tu.. Maybe hati dah tak kuat macam dulu..


Tapi dil nak berterima kasih sangat.. Ramai yang support dil.. Yang kasi dil semangat.. Ada yang pm dekat FB, ada yang jerit dekat shoutbox,komen dekat entry, yang msg personal dengan dil, seyesly, dil rasa beruntung sangat-sangat bile ada ramai yang sokong dil.. Terharu sangat-sangat.. Sayang u oll ketat-ketat.. ^^


Oh ya, sempat lagi dil buat doodle untuk En Alif Ismail sempena doodle trade untuk dia.. Kali ni, dil cuba designkan doodle bertuxedo.. Hahaa, tuxedo la sangat.. Hope En Alif Ismail menerima doodle ni, dengan hati terbuka..^^





Nota Kaki :

Esok shopping barang nak buat biskut raya.. 
^^


50 comments:

  1. SOMELNYEEEEEEEEEE... geram aii tengook..heheheh..jgan putus ase ok...org yg cemburu tgok kiter bahagie, sbb dye sdih diri sindiri xleh buat same..chaiyok2!!

    ReplyDelete
  2. untuk alif?? wahahahahaha mmg sesuai laa..tang janggut! haha saya selalu tergoda dgn lelaki yg berjanggut! doodle pun saya nampak ensem! T___T

    ReplyDelete
  3. banyakkan bersabar... dugaan.. dugaan.. :)

    _________________________
    I have added cool emoticons to this message.
    To see them go to http://x.exps.me?eb5c5d98681ca848c04259ffc60b9d47

    ReplyDelete
  4. hensemnyaa doodle cik dil lukis ;D jangan patah semangat ya ;)

    ReplyDelete
  5. @ peachippo:tq laling..yupp betul tuu

    ReplyDelete
  6. sabar k cik dil,.=)

    cute giler doodle,.=)

    ReplyDelete
  7. @ Alya Esprézzo™:haha..dil pun suka tgk laki bjanggut camtuu..ngehngehhh

    ReplyDelete
  8. @ FatinFirdaus:thankss yayang

    ReplyDelete
  9. syomel nye doodle tuh..hmm ape yang datang kepada kita samada dugaan ataupun cabaran, semua kita kena tempuh dengan kuat..

    ReplyDelete
  10. tk yah baju kalis peluru dah..kih kih kih..

    ReplyDelete
  11. eee comelnyaa..siap berbaju dinner lagi..=p..besok pon sy nk buah kuih raya

    ReplyDelete
  12. sabar separuh drpada iman....kuatkan azam..:P

    ReplyDelete
  13. salam... hihihi... encemnye dodol untuk alif nih... rase mcm tak padan lak ngan alif...

    thanks ye cik dil... alif amik dodol ni nak wat balik kampung..huhu

    ReplyDelete
  14. ehehh. jadi dah doodle boy dy ^^

    ReplyDelete
  15. sabar ea dil...memang kita tk boleh nak puaskan hati semua orang..even kdg2 tu kita xbuat apa pon still orang kata kita buat...positif ok =)

    ReplyDelete
  16. alahai comelnya beliau ~
    name beliau sape ?
    haha

    ReplyDelete
  17. wahhh comelnye doodle utk aliff!
    TERKESIMA cik ana tengok :)

    ReplyDelete
  18. @ NURUL AINI NORAZMAN:thankss aini..dil ngah sabar la ni..mcm2 la org yg dil jumpaa..=.="

    heee.thanksss

    ReplyDelete
  19. @ Cik Domo:thankss yayang..luv u

    ReplyDelete
  20. @ NMH:yupp..betul..ngah mcuba tuk jd lebih kuat..^^

    ReplyDelete
  21. @ ArulchelseA:haha, baju kalis peluru??alaa, x hensem la nnti..

    ReplyDelete
  22. @ Nana Ichigo:hehhe..thankss dear..^^

    ReplyDelete
  23. @ NajaHmaDi:thankss laling..kacak eyy??hee

    ReplyDelete
  24. @merahitujambu:hahaa..baju dinner ey..hehe^^

    yeeah, sama la kitee

    ReplyDelete
  25. @Umie Artoqiemie:thankss laling..

    ReplyDelete
  26. @ alif ismail:alaahaii..apa pulak x pdnnyaa..hehe

    hehe..sama2

    ReplyDelete
  27. @bunbun:heee, yeah..nmpak la jugak cam muka doodle boy..sblm ni??err..hehe

    ReplyDelete
  28. @ MiszCoMoT:emm betul tu..so, lps ni, xnak pk sngt lg psl tuu

    ReplyDelete
  29. @ Izzul Amir:hehhee, nama beliau, doodle alif..^^

    ReplyDelete
  30. @ anamizu:hahaa..terkesima??errkk, smpai mcm tuu??maceyy yunk

    ReplyDelete
  31. @ Lea IsNaw!:weeeee...thankss

    ReplyDelete
  32. cik dil, kwn saya dulu penah tau kena mcm ni. tetiba ada orang hentam dia kat shoutbox. haaa sebijik laa mcm dil kena ni! dia ngaku kawan baek lah apelah, pastu bila kitorg semua dah hentam dia balik, haaa ngaku pulak sbnr nya terjumpa secara random kat shoutbox. fyi, mmg thru shoutbox ni org random2 boleh komen kita. kat shoutbox lagi sng nak spam. so cik dil abaikan je dia. letih berhenti lah dia tu. gebang je lebih, buktikan lah kalau betul dia boleh jahanamkan blog dil. penipu.

    sorry kalau komen panjang2 :P

    ReplyDelete
  33. @ Syahirah Suhaili:thankss syg..^^

    ReplyDelete
  34. @ Tiq Hashim:yekee?mmg betul laa pelik org nii..seyes, pelik giler rase..=.=" lps ni, mmg nk abiakan jer dia ni

    ReplyDelete
  35. wah, doodle ni hensem la... heheh

    ReplyDelete
  36. wiwiit ade janggut sejemput tuh :D

    ReplyDelete
  37. kacak doodle nya..

    yes cik dil, abaikan je mana2 yang suka menjatuhkan orang tu. ramai sayang cik dil tau. jgn give up.

    ReplyDelete
  38. dil..cun melecun dudel tu.klu lukis mke abg mst tambah kacak. :D

    ReplyDelete
  39. amboiii~ tergode mak tgk doodle kacak tuh tau, ahaks!

    ReplyDelete
  40. apasal saya tgk org buat doddle no comel2 je...
    tapi saya tak reti buat doddle..
    huhu...

    ReplyDelete