Aug 25, 2011

Kad raya versi doodle untuk semua | Ramadhan menjauh, Syawal menanti

Salam to all readers..


Cepatnya masa berlalu.. Ramadhan makin kian meninggalkan kita.. Syawal pula melambai-lambai.. Cukupkah ibadat kita? Hanya kita dan Allah saja tahu..


Maybe ini adalah entry terakhir dil untuk bulan ini.. Maklumlah, ada berapa hari lagi nak raya.. Banyak benda nak settle..Baju raya, biskut raya..hehhe.. Oh ya, doakan moga kawan dil, selamat sampai kekampung halaman.. ^^


Saya, cik Dil pemilik Blog Kerana Manisnya Epal, ingin menyusun jari memohon maaf kalau ada terkasar bahasa, tergurau benda tak patut, tersilap tertulis sehingga mengguris perasaan mana -mana pihak.. Sesungguhnya dil hanyalah insan biasa, yang tak lepas dari melakukan kesilapan..


Dan dil jugak ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Maaf Zahir dan Batin yer.. Entry kali ni, nampak macam ayat buku teks pulak kan..hehee



*dah siap lukis, baru perasan,
lupa nak lukis songkok..Aduyaiii.. =.=




Nota kaki:

Sambung balik menjahit..
Sikit lagi, siaplah baju raya dil..Yahooo..^^

Oh ya, kalau korang nak,
korang boleh jer nak ambil kad raya doodle ni..okay
Dil nak post sorang 1 pon, dah x sempat..hehee ^^


57 comments:

  1. selamat hari raya
    cutenya doodle

    ReplyDelete
  2. takpa,


    nnt aku belikan songkok untuk dodol tuu.

    ReplyDelete
  3. comelnye doodle!
    cm sush je nk create kn kn??

    ReplyDelete
  4. Selamat hari raya jugak Cik Dil^^
    yeayy! baju raya da siap :D

    ReplyDelete
  5. selamat hari raya n maaf zahir n batin :)

    ReplyDelete
  6. Wow wow .. Cantik nyaa doodle! Nk masukkan dalam blog ? Boleh ?

    ReplyDelete
  7. hehe..suka doodle nie..sama dengan warna baju raya saya tahun nie :)

    ReplyDelete
  8. selamat hari raye aidilfitri jugak cik dil...

    jaga diri....

    maaf zahir dan batin..

    ReplyDelete
  9. comelnya!! hehehe... xda songkok pun da ok da... comel gak... ^^ selamat hari raya in advance!

    ReplyDelete
  10. selamat hari raya! maaf zahir dan batin ye :)

    ReplyDelete
  11. comel la.. selamat hr raya cik dil.. ngeeee

    ReplyDelete
  12. selamat hari raya cik dil..maaf zahir batin...wah...jahit baju sendiri..

    ReplyDelete
  13. cantiklaaa doodle ini.
    jatuh hati tgok <3

    ReplyDelete
  14. suka sgt janggut seciput doodle boy ! nice ! :) selamat hari raya in advance :))

    ReplyDelete
  15. wah2 jahit sendiri ke?? hebat :D

    ReplyDelete
  16. @ muhamad hanif:wahh baeknyaa hati dia..haha

    ReplyDelete
  17. @ ✿ cik atie:lama2 buat, dh terbiasa..so, xde la ase susah sgt..he

    ReplyDelete
  18. @ alif ismail:alif pon, jaga diri jgk..jgn maen mercunnn tauu..^^

    ReplyDelete
  19. @ doodeedoo:ahaa..jahit sndiri..ada rupa mcm surirumah x??haahaa

    ReplyDelete
  20. @ misz nano:jggut ciput tu mahal..hahaha

    ReplyDelete
  21. @ syrupmasin:ahaa..praktis nk jd surirumah..haaa

    ReplyDelete
  22. comel nye kad raye!! kalo print agi nicee :D pastu pos kat ktowg haha

    cik dil wat baju aye sndri ??gile jeles :(

    ReplyDelete
  23. selamat hari raya cik dil! hehe laen kali kita trade yaaa. nak jugak doodle comel dari cik dil Hehe

    ReplyDelete
  24. selamat hari raye :)
    cumil doodle... ngeeee

    ReplyDelete
  25. wiiieee..comel nye kad raya..hehe..doodle adiela jangan lupe tau..kehkeh..gurau je..bila2 ada masa free,baru buat :D

    slamat hari raya dil! ^^

    ReplyDelete
  26. salam, cik dil ;)

    boleh tak kalau qyrn nak grab doodle raya nih?

    ReplyDelete
  27. alahaiii.. chanteknye Cik Dil..sedondon gitu :)

    ReplyDelete
  28. Selamat hari raya Cik Dil . ^^ comelnye doodle!

    ReplyDelete
  29. comelnya..dah makin hebat buat doodle...

    Anyway, Selamat Hari Raya dik

    ReplyDelete
  30. comelnya doodle die .suka suka..

    http://miss-dya.blogspot.com

    ReplyDelete
  31. nak tempah baju raya boleh ? hahaha

    ReplyDelete
  32. jom follow hanimansor01.blogspot.com
    nice !

    ReplyDelete
  33. selamat hari raya cik Dil..
    doodle cutelah !..

    ReplyDelete
  34. wahhhh.... bljr kt utem?
    sy freshie bln9 ni. huhu
    blh r jumpe akak doodle. hek3
    nk kadraya doodle satu !
    nnt kakak bg kt utem eh? hahah


    http://920norhidayah423.blogspot.com

    ReplyDelete
  35. selamat hari raya ^^
    mintak maaf juga ya ..
    cute gilaaaaaaaa doodle ..chumell :)

    ReplyDelete
  36. doodle color pink!! love it ;)

    salam aidilfitri ya sis!!

    ReplyDelete
  37. cantik...
    selamat ari raya cik dil.. :)

    _________________________
    I have added cool emoticons to this message.
    To see them go to http://x.exps.me?1916c3c6ba5c9e2b78c3913412739314

    ReplyDelete
  38. tq byk2 ajar wt doodle..byk bagi inspirasi, ilmu dan variasi pd sy..

    slmat hari raya =)

    doodle sya xsecomel anda => http://heartndsky.blogspot.com/2011/08/doodle-raya.html

    ReplyDelete
  39. Adoyyy ! sweet cangat laa cik dil! nuk catu jugak! hihihi tak tahan dah asenyer ^_~

    ReplyDelete
  40. Selamat Hari Raya juga daripada saya,maaf zahir &Batin.Saya ambek kad raya tu..^^

    ReplyDelete