Aug 4, 2011

Doodle Trade 2 | Doodle berbaju kurung merah polkadot untuk Mel Amalina

Salam to all readers..


Kali ni, dil design kan doodle untuk cik Mel Amalina.. Sebab sekarang tengah dalam mood bulan Ramadhan, so, dil design doodle berbaju kurung merah polka dot with vintage sling bag.. Simple jer.. Segan pulak dengan bagi dekat cik Mel.. Ye laa, doodle cik Mel, cantik-cantik woo.. 


Actually, ni adalah doodle trade diantara dil dengan Cik Mel.. So, sesiapa yang nak bertukar-tukar doodle dengan dil, sangat di alu-alukan.. Tu pun, kalau sudi..hehehe


*Kakak cakap, doodle ni macam yuyu zulaikha..
Tang mana ntah yang sama tu.. =.="



*Yuyu, pinjam gambar yer..hehehee




Nota kaki :

Bersantai-santai sambil makan cendol dengan nekbat..
Sedapppnyaaa..^^

41 comments:

  1. comeiinye. .
    dil nie mmg pndai wt doodle kan3 ? hehe :)

    ReplyDelete
  2. alo2...comel sgt....nakkk..salam ramadhan

    ReplyDelete
  3. @ syerz eyryn;xde la..baru belajar jugak..sikit2..hehehe

    thanks syg..^^

    ReplyDelete
  4. @merahitujambu:salam ramadhan jugak..hehe

    ReplyDelete
  5. @ DoodleLicious:jomm kita doodle trade lg..hehee

    ReplyDelete
  6. @ тαк кenαl мαкα тαк cнεηтα ™:hehehhe thanks syg

    ReplyDelete
  7. @ Balqis Monsta ♥:thankss yunk..^^

    ReplyDelete
  8. comeii nyee!! best la pndai buat doodle ni..

    ReplyDelete
  9. hihi..comel2..^^

    a'ahh ad gaya yuyu cket.tang kaler baju n shawl kot :)

    ReplyDelete
  10. eee comel gile!!! huhu.. btw memang sama la ngn yg pic tu..hahaha....

    ReplyDelete
  11. nak satu boleh takk? boleh takk.. boleh takkk..... bolehhh takkkkkkkkkkkkkkkk........

    ReplyDelete
  12. comelnyer, hihi btw sudah follow awk..jom sggh cni plak =)

    http://antooungu.blogspot.com/

    ReplyDelete
  13. @ NURUL AINI NORAZMAN:thankss yunk..ehhehe..xde la best sgt..

    ReplyDelete
  14. @ Aesya Nrdn:ahaa , maybe kot..tp kakak dil ckp tu, before tgk gmbar yuyu yg tuu..hehee

    ReplyDelete
  15. @ pinky_liscious:hehehe..thanksss comell..^^

    ReplyDelete
  16. Dear cik Dil yang manis macam epal, saya mau doodle trade jugaaa :D *sambil lompat2

    ReplyDelete
  17. dill, cumel sangat2 doodle dill...

    ReplyDelete
  18. ohoii comel macam buah mata kucing :D

    ReplyDelete
  19. @ nanad;wahh yeke?? boleh2..hehehehe

    ReplyDelete
  20. @ syrupmasin:mata ori tau.. xpakai lens..muahahaha

    ReplyDelete
  21. haha comelnye doodle ni...masih dalam proses belaja wat doodle melalui tuto cik Dil..thanx... :)

    ReplyDelete
  22. comel gilossss. nak jugak boleh? :)

    ReplyDelete
  23. hihihihihi..terharunya sebab comel pastu org komen comel..
    terima kasih cik dil yg comel..nti cek kat blog sy, sebab sy pun dah siapkan doodle utk cik dil ^_^

    ReplyDelete
  24. comelnyer doodle ni...:)
    x sbr nak dpt doodle free dr cik dil(pemenang GiveAway cik Dil:
    Kami nak banner flash dan doodle FREE)

    ReplyDelete
  25. aah la omey je...best nye jadi yuyu zulaikha...

    ReplyDelete
  26. ala comelnyeee..ni yuyu tgk memang nangisla

    ReplyDelete
  27. comelnya!! cik tikah pun tgh bljr buat doodle sndiri. hehe...

    ReplyDelete
  28. comel sgguh
    dah mula pikiaq bju raya nti..kain polka dot jugak..huhu

    ReplyDelete
  29. cik dil nk mintak izin ambil doodle boleh tk? hehehe..nice lah doodle yng cik dil buat! geram btuih

    ReplyDelete