Aug 17, 2011

Doodle di tingkap | Bila rindu saya akan pandang langit

Salam to all readers


Bila rindu 
saya akan pandang langit
Indahnya kan langit itu

Tapi alangkah lagi indahnya jika
pada masa yang sama
awak turut merindui saya
seperti saya rindukan awak



Entry jiwang sesawang lagi.. Diharapkan korang tidak mengalami keracunan selepas membaca entry ini.. hehehe.. Alaa, sekali sekala tulis entry macam ni.. Err yeke sekali sekala?? hahaa.. Tatauu.. dil tatauu..heheh.. ^^


Penatnya hari ni.. Kena siapkan doodle-doodle yang orang tempah lagi.. Dengan list doodle trade yang berlambak lagi..  Dengan baju raya yang tak nampak rupa baju raya lagi.. Warghhhhhh =.="


Oh ya, doodle kat bawah yang tengah berjiwang itu adalah doodle trade yang dil buatkan untuk cik Doodeedoo.. Hope cik Doodeedoo gembira dengan doodle tu.. 









nota kaki:

Jumaat ni nak shopping barang nak buat biskut raya pulak..
Makin terabai la blog ni nampaknya..
=.="

19 comments:

  1. waaahhh,


    bila rindu saya pandang bulan =)

    ReplyDelete
  2. hye jom join contest delighful ramadhan contest !

    http://mieyasays.blogspot.com/2011/08/delightful-ramadhan-contest.html

    ReplyDelete
  3. jom join contest delighful ramadhan contest !

    http://mieyasays.blogspot.com/2011/08/delightful-ramadhan-contest.html

    ReplyDelete
  4. @ muhamad hanif : pagii..mana ada bulan..langit jer yang adaa

    ReplyDelete
  5. entry mabuk cinta ni..hheheh

    ReplyDelete
  6. biler rindu kite pandang hp... ahahah.. xd kne mgena langsung

    ReplyDelete
  7. salam..hye...boleh x ajar dya care nk wat doodle ni????

    ReplyDelete
  8. ah comel dan cantik doodle ini. cemburu melihatnya. :p

    pandai berbahasa rupanya cik dil. :)

    ReplyDelete
  9. @ mieya:ahahaha..mane ade mabuk cintaa..hehee

    ReplyDelete
  10. @ Mr.Thinker@Ali:thankss..^^

    hehe, mane ade..^^

    ReplyDelete
  11. selamt shopping baju dan biskut raya.

    cute je doodle ni.

    ReplyDelete
  12. thanks...suka sangat2...serius..thanks tau cik dil..love ya!!

    ReplyDelete
  13. cik dil yg chomel..ieqah ase nk tempah doodle gak..tp duk pk idea laa sat..huhu.. sume vantik..kreatif tol u ni

    ReplyDelete
  14. cik dil, blh tak nak ambil doodle ni?

    ReplyDelete
  15. Cik Dil , boleh tak nk amek doodle comel ni ?

    ReplyDelete