Aug 9, 2011

Doodle girl and doodle boy | Mesti awak kan lupa saya

Salam to all readers..



Awak : Lepas ni, saya nak sambung study.. Maybe kat oversea..

Saya : Ohh kt oversea eyy..emm msti lagi lama kn..=.=

Awak : 4 tahun.. Masa tu, mesti awak dah keje dengan Les Copaque..

Saya : emmm..lamanyaa..msti awk da x ingt sy kn..*air mata mula menitik..emo..

Awak : hahaha..Awak ni.. Tak kan la.. Ade blog dan facebook.. Boleh je keep in touch ^^

Saya : emmm yelaa.. =.="



Tetiba rasa sedih.. Lepas ni, tak ada la orang yang saya nak kacau.. Tak ada orang yang akan ingatkan saya makan ubat.. Tak ada orang yang kan tunjukkan saya video best-best.. Takkan ada orang yang akan borak-borak dengan saya pasal makanan.. Mesti sunyi nanti..  T_T


Awak, awaklah kawan terbaik saya.. Kalau awak lupa saya, siaplah awak.. Saya baling awak kat dalam laut, bagi ikan makan awak.. Awak kena ingat tu..^^'


Awak, walaupun kita baru jer kenal, dalam beberapa bulan jer, tapi saya suka kawan dengan awak.. Awak baik.. ^^ Tak sangka kan, dari gathering hari tu, kita boleh jadi kawan sampai sekarang.. ^^



*Saya memang tak reti lukis doodle boy..
Kesian awak, dah tak hensem..heheheh



nota kaki:

Errr header tukar lagii..
Lepas ni, kalau dil tukar header lagi, 
piyat telinga dil tau...^^

66 comments:

  1. header baru comel sangat.. (^________^)

    ReplyDelete
  2. semoga kerana manisnya epal sentiasa manis dalam perhubungan. :)

    ReplyDelete
  3. Wahh . comel lha headerr :) tukar hari hari pun apa salahnya :3

    ReplyDelete
  4. sweetnya doodle boy n girl tu.. wee.. santek la.. pandai lukis2 eh.. suka tgk.. header pun lawa.. comey2 ke doodle tu pki shawl..mcm tuan punya blog... =)

    ReplyDelete
  5. ehem3...

    comel je header baru tu

    ReplyDelete
  6. janganlah sedih..jauh di mata dekat di hati :)

    ReplyDelete
  7. Err,

    takpa itew tak lupeww awk punyeeww..



    AHAHHAHAHAHAHA

    ReplyDelete
  8. @ ♥CIK IERA♥:amboii laju jer komen sal header..^^

    ReplyDelete
  9. @ Mr.Thinker@Ali:thankss awak..^^

    ReplyDelete
  10. @ Cik Domo:thankss laling..^^

    ReplyDelete
  11. @ Balqis Monsta ♥:hahaha..perli laa tuu.. :p

    ReplyDelete
  12. @Nour Eyza:comel cam tuan blog??pengsan 24saat..^^ thankss laling

    ReplyDelete
  13. @ Lea IsNaw! :apaa ehem2..mau ubt x??hehehe


    thankss..^^

    ReplyDelete
  14. @ Siti hajarnaimah:hehhehe..tq

    ReplyDelete
  15. @ nanad:actaully, lmbat lg dia nk g..heheh

    ReplyDelete
  16. @ muhamad hanif:hhahahahahaa..senget..^^

    ok2, dil pun xlupa awak..^^

    ReplyDelete
  17. alalala shomelnye dil nye dudel. suke sgt ^_^

    ReplyDelete
  18. xpe2 nty kite ambk alih keja "awak" 2...ahaha.... header lawa.. *jelez*
    :(

    ReplyDelete
  19. hahaha..dil, header baru owhsem!! :D

    ReplyDelete
  20. itulah, baru prasan header baru. cantik. hehehe x pa, kemajuan teknologi sekarang, kita x sdar yg kita berjauhan beribu batu. :)

    ReplyDelete
  21. adoii..kenape macam sedeh entry nih :D

    ReplyDelete
  22. Ish, takpalah tukar header selalu, rasa fresh je tiap kali masuk blog ni..

    Sukanya doodle dua org tu. So sweet.... ....

    ReplyDelete
  23. @ intanurulfateha :thankss sis..alaa dudel sis pun, shomel jugak..^^

    ReplyDelete
  24. @ aimi adilah:hahahha..

    hehe..tq..

    ReplyDelete
  25. @ Alya Esprézzo:ohsem??uishh xde laa..papepon, thanksss yunk..

    ReplyDelete
  26. @ Etong:yeke x rasa jauh??sobb sobbb.. ^^

    ReplyDelete
  27. @ syrupmasin:heheh..skali skala..T_T nak kasi banjar blog ni..

    ReplyDelete
  28. @ Aesya Nrdn:halamakk.thankss yunk..tharuu..ramai yg suka header baru dil.^^

    ReplyDelete
  29. nice blog ..saya follow

    slm kenal:)


    excellence!

    ReplyDelete
  30. tomewl gilee doodle tuh jeles2 *winkk* :PP

    ReplyDelete
  31. Comel jer tgk doodle tu..header pun comel juga.. ;)

    ReplyDelete
  32. nyampah nye aku bace...
    hahahahah..awak awak..
    doodle tu lawa je..
    bila nk buat kat aku satu..
    grrrr..
    ak nak wehh!!
    free free..hahaha

    ReplyDelete
  33. @ hatikubaik|mohdhazlan Dreadlock:^^ slm kenal jugakk

    ReplyDelete
  34. @ erleena:dudel kite x nsemm..

    ReplyDelete
  35. @ LiLy @ MumMyQiStInA:thanksss mummy..^^

    ReplyDelete
  36. hai cik dil hehehe. alaa comel je doodle boy tu. hehe

    ReplyDelete
  37. @ Far8 budak baik:elehhh jeles r tuu..baling epal kang..heheh


    xmo buatt..werpppp :p...hahahahha*tunggu la, nnti ada la tuu...

    ReplyDelete
  38. comelllnyeeee header baru macam tuan diieee . suka ! follow2. ehehhhe

    ReplyDelete
  39. sweeeeeeeeeettnye awaaaaakkkkkkk !
    hehehhe..moge bahgie2..
    tukar header?tempah header satuuuuuuuu ! :P

    ReplyDelete
  40. cik dil,

    aku nak mintak izin amik mata doodle kau bole ?

    ReplyDelete
  41. Wahhh header baru kak dil cantik lah :D suke suke . comel cam kak dil gak

    ReplyDelete
  42. comey laa cik dil... ensem sgt...hihihi

    ReplyDelete
  43. awak..sweetnyeeeeeeeeeee..hehe...

    dr awk buat header tuk awk je, jom la buatkan satu header tuk sy..heeeeee ;p

    (penuh berharap)

    ReplyDelete
  44. @ bunbun:xmjdi sgt..tgn ni, x kreatif lgsng nk lukis doodle boy..=.="

    ReplyDelete
  45. @ Memey Baharom:thankss laling..^^

    ReplyDelete
  46. @ peachippo:hahhaa..kwn tbaik sy tu..hehehhe^^

    nk tempah, boleh ajer./^^^

    ReplyDelete
  47. @ muhamad hanif:hambik laa...nk wat pe??

    ReplyDelete
  48. @ Cik Chokie:heheh..thanks sayam..

    ReplyDelete
  49. @ ~Tieha~ :nsem ey??dil tgk, ghupanya, mcm ada yg x kena..

    ReplyDelete
  50. @ cik violet:haha..

    nk header??insyaAllah..kalau ada rezeki..^^

    ReplyDelete
  51. @ enyheartsdiamond:thankss laling

    ReplyDelete
  52. kacak je doodle lelaki tu..cm nak kawen dgn dia..hehe...gurau je... pesal cntik sgt header dil ni..nak kena piyat tinga ye

    ReplyDelete
  53. @ CikHaniBhulat :hamboiii..hehehhehe

    alaa..namo kena piyat lingee..hehhee

    ReplyDelete