Aug 10, 2011

Doodle flying with her love | Ssshhh jangan bagitau si dia

Salam to all readers..


Kalau kita sukakan seseorang,
jangan beritahu si dia.
Nanti Allah kurangkan rasa cinta padanya
Tapi luahkan pada Allah,
beritahulah Allah.
Allah Maha Mengetahui siapa jodoh kita ..
Amin



Nice kan quote kat atas tu.. Terjumpa dekat wall kawan dil.. Bila dil baca, terus tersenyum.. Terasa indah sangat.. Ok, lepas ni, kalau suka kat sapa-sapa, dil nak zip jer mulut.. Tak mau cakap..heheheh ^^


Oh, ya, doodle kat bawah ni, doodle ala-ala terbang ni, dil buat khas untuk cik Merah itu Jambu.. Sempena doodle trade dengan dia dulu.. Maaf lah, lambat siapkan doodle untuk awak.. ^^


Doodle hati tengah gembira tu.. See, kaki tak jejak kat lantai pun.. ^^ Hope cik Merah itu Jambu suka dengan doodle comot tu..


*awat muka doodle ni semacam jer.. =.=



nota kaki :

Tak mau emo-emo lagi..^^

41 comments:

  1. dyan nk amik kata kata tu letak dekat status :P hee
    muka macam macammm comei ^^

    ReplyDelete
  2. nak belon mcm tu gaks, nnt boleh terbang..



    wahahhahahaa!!

    ReplyDelete
  3. quote kat atas tu aku dah post kat FB.. =) heheeh..
    thanks 4 sharing..
    siapa la agaknye tu ye =P <3

    ReplyDelete
  4. terima kasih dear.masa buat doodle ni awok beremosi ke??

    ReplyDelete
  5. besh ayt tuu..!
    doodle pown cumill..
    jeles!

    ReplyDelete
  6. @ diyan:silakan laling.^^ sweet kan ayat tuu..*pngsan 24 saat

    ReplyDelete
  7. @ muhamad hanif ;anip berat..confirm x ley terbang cam tuu..hahhaa

    ReplyDelete
  8. @ iyka zulaika:thanksss yayangg..kamu pun cumilll

    ReplyDelete
  9. @ Umie Artoqiemie;amboii laju bebenor..hahaha..

    err heheh.xde sapa2..hehe

    ReplyDelete
  10. @ merahitujambu:sama2..

    heheh..slalu camtu..kalau doodle bdiri tegak cam tiang bendera tu, mmg xde emosi la..heheh

    ReplyDelete
  11. @ syrupmasin:diammm laa..sepuk kan..hehehe

    ReplyDelete
  12. @ scha al ahmad :kan2..bestt ayat tu..lps ni, smua mesti diam jer, bila jumpa org yg dia sukaa...hahaha


    ohh jgn jeles2 yayang..^^thankssss

    ReplyDelete
  13. @ NURUL AINI NORAZMAN:best kan..sweett cam gula..hhehe

    ReplyDelete
  14. betul-betul..sebab kalau kite suke pon belum tentu milik kite kan :) btw, comelnye doodle :)

    ReplyDelete
  15. heyy...suke dgn ayat ni ...

    Kalau kita sukakan seseorang,
    jangan beritahu si dia.
    Nanti Allah kurangkan rasa cinta padanya
    Tapi luahkan pada Allah,
    beritahulah Allah.
    Allah Maha Mengetahui siapa jodoh kita ..
    Amin

    setuju :)

    ReplyDelete
  16. @aimi adilah :hahaha..perli letttuwww..heheh


    semalam dah emo, ari ni, nk epy2 lak..^^

    ReplyDelete
  17. comel doodle tu.hihi.nak 1 jugak! ;p

    ReplyDelete
  18. yups
    betul pun quotes tu

    doodle tu comel

    ReplyDelete
  19. betul-betul setuju...comel betul doodle cik dil..=)

    ReplyDelete
  20. @ ✿cik tempe✿:kan..^^

    hehe..thankss laling

    ReplyDelete
  21. nk simpan jek la dlm hati klu mcm ni.. ^_^

    ReplyDelete
  22. @ ~aku dan die~ :thanksss yunk

    ReplyDelete
  23. @ Hans :kan2..sgt bsetuju dgn quote tu,..^^

    ReplyDelete
  24. @ doodeedoo: ololooo, thankss laling..doodle biasa je

    ReplyDelete
  25. @ ArulchelseA:nak ke??um nnti dil cuba buat doodle boy tuk awak eyyy

    ReplyDelete
  26. tak nak cakap banyak la.


    COMEL! ^^

    ReplyDelete
  27. adikkkk nape la akak tak kreatip mcm kamu..kawaiiiiiiiii!

    geramnye tgk :)

    ReplyDelete
  28. suka ayat tuh!
    tp harap2 jodoh kite dgn die
    hehe

    ReplyDelete
  29. comel..wah, dil dah nak woksegan dah skrg, xnaik kapcai lagi dah.

    ReplyDelete
  30. quote tu leh masuk spontaneous thursday kot.. semart jer...

    latest entry Sape nak DUIT RAYE?? & Bila Perempuan KENCING BERDIRI

    ReplyDelete
  31. waaaaa sangat chomelllll !!
    8ade tak doodle kepala tomato ? hihihihi

    ReplyDelete
  32. comel la doodle tu..pandai cik dil wat (^_^)

    ReplyDelete
  33. serious sangat tertarik dengan quote tu ^^

    ReplyDelete