Jul 31, 2011

GiveAway cik Dil : Kami nak banner flash dan doodle FREE

TAMAT

Salam to all readers..

Ini adalah GA pertama dari dil, pemilik Blog Kerana Manisnya Epal  iaitu 
GiveAway cik Dil : Kami nak banner flash dan doodle FREE
GA ini akan bermula pada 2/7/2011 sehingga 31/7/2011

Untuk GA ini, dil akan hadiahkan
 1 Banner Blog Flash 130x130 + 1 Doodle Free untuk 5 pemenang bertuah
*Banner blog yer..bukan header..ramai yang da konfius..^^


Tekan READ THIS untuk melihat lebih detail



Pemenang akan dipilih secara randomly menggunakan True Random Number Generator.
*So adil la kan..tak main kipas-kipas ok..^^



Klik kat SINI untuk melihat senarai peserta



Syarat-syarat penyertaan

  • Buat entry bertajuk GiveAway cik Dil : Kami nak banner flash dan doodle FREE dan link kan ke blog dil.
  • Copy Banner GA dan letakkan dalam entry tersebut
  • Follow blog ini *untuk pastikan korang terima update pasal GA ni tapi tiada paksaan
  • Tag 2 orang rakan blogger yang lain
  • Dan copy kan url entry tersebut dan letakkan dibahagian komen entry ini

So untuk permulaan, dil nak tag

semua readers dan follower blog Kerana Manisnya Epal


nota kaki:

Kalau mendapat sambutan yang menggalakkan, dil akan tambah pemenang ^^


264 comments:

  1. http://thefreakylee.blogspot.com/2011/07/sticky-note-giveaway-cik-dil-kami-nak.html





    Saya join . HAHAH , harappp le menang kali ni :)



    pstt :// cik dil follow blog saya jom ?

    ReplyDelete
  2. @ Syarifah Ashikin: tgk syarat tu,,simple2 jer...^^

    ReplyDelete
  3. join :)

    http://annisisshazwina.blogspot.com/2011/07/giveaway-cik-dil-kami-nak-banner-flash.html

    ReplyDelete
  4. http://ezanidmacontest.blogspot.com/2011/07/giveaway-cik-dil-kami-nak-banner-flash.html

    join yaa

    ReplyDelete
  5. saya join :)

    http://cik-emma.blogspot.com/2011/07/giveaway-cik-dil-kami-nak-banner-flash.html

    ReplyDelete
  6. join..

    http://cek-tintanpunyerciter.blogspot.com/2011/07/giveaway-cik-dil-kami-nak-banner-flash.html

    done follow akak.. :D

    ReplyDelete
  7. saya join k.....thnks...dtg la jenguk.. :)
    http://25april2011.blogspot.com/2011/07/giveaway-cik-dil-kami-nak-banner-flash.html
    *knp bener sy copy tu,ada bckgrnd hitam ek??? huhu

    ReplyDelete
  8. http://musicloveanisa.blogspot.com/2011/07/giveaway-cik-dil-kami-nak-banner-flash.html

    ReplyDelete
  9. join!

    http://ayung-join-contest.blogspot.com/2011/07/giveaway-cik-dil-kami-nak-banner-flash.html

    ReplyDelete
  10. saya join jugak..thanks ya buat giveaway macam nie...

    http://ngokngekblur.blogspot.com/2011/07/giveaway-cik-dil-kami-nak-banner-flash.html

    ReplyDelete
  11. http://kejebodobodo.blogspot.com/2011/07/giveaway-cik-dil-kami-nak-banner-flash.html

    ReplyDelete
  12. http://blogajasasau.blogspot.com/2011/07/giveaway-cik-dil-kami-nak-banner-flash.html

    ehem3x.. saye da join... nk doodle ugak!

    ReplyDelete
  13. Here I am!~~~

    http://bibirmerah-bibirmerah.blogspot.com/2011/07/giveaway-cik-dil-kami-nak-banner-flash.html

    ReplyDelete
  14. dah join gak


    http://duniablogkucikash.blogspot.com/2011/07/giveaway-cik-dil-kami-nak-banner-flash.html

    ReplyDelete
  15. Saya join. Cik Dil join la GA saya pulak. Hehhehe.


    http://sayasibudakopto.blogspot.com/2011/07/giveaway-cik-dil-kami-nak-banner-flash.html

    ReplyDelete
  16. tuan tanah...
    terharu nama dya d atas..on my way buatkan entry..
    sambil doa byk byk sambil makan buah epal hrp hrp adele rejeki nk menang..
    hikhikhik..

    ReplyDelete
  17. saya join ye!

    http://fatinlovecontest.blogspot.com/2011/07/giveaway-cik-dil-kami-nak-banner-flash.html

    check tau :)

    ReplyDelete
  18. ryn joint yerr. .

    http://nurinassyahira.blogspot.com/2011/07/giveaway-cik-dil-kami-nak-banner-flash.html

    ReplyDelete
  19. joined~

    http://sesucikasehsuchi.blogspot.com/2011/07/kami-nak-banner-flash-dan-doodle-free.html

    ReplyDelete
  20. join:)

    http://nanakimie.blogspot.com/2011/07/giveaway-cik-dil-kami-nak-banner-flash.html

    ReplyDelete
  21. joined!!!:)


    http://ipraiseallahbysendingmehere.blogspot.com/2011/07/giveaway-cik-dil-kami-nak-banner-flash.html

    -may god bless me-& cik dil...hehhehee

    ReplyDelete
  22. Ieka ikut join! ^^
    hehe...

    http://heyluvika.blogspot.com/2011/07/kami-nak-banner-flash-dan-doodle-free.html

    ReplyDelete
  23. saya pon nak joint..:D
    http://secret92-ummi.blogspot.com/

    ReplyDelete
  24. saya join :)
    http://fifirainbowse7en.blogspot.com/2011/07/giveaway-cik-dil-kami-nak-banner-flash.html

    ReplyDelete
  25. http://kauilhamkusakinah.blogspot.com/2011/07/giveaway-cik-dil-kami-nak-banner-flash.html

    Followed! jOined ! hehe :)

    ReplyDelete
  26. http://sj205.blogspot.com/2011/07/giveaway-cik-dil-kami-nak-banner-flash.html

    [cik dil singgah la blog saya =)]

    ReplyDelete
  27. Nurr joinn..

    http://annurgiveaway.blogspot.com/2011/07/giveaway-cik-dil-kami-nak-banner-flash.html

    Thanks..:)

    ReplyDelete
  28. join dan follow...

    http://komputer-milikku.blogspot.com/2011/07/giveaway-cik-dil-kami-nak-banner-flash.html

    ReplyDelete
  29. join

    http://hairulizacontestga.blogspot.com/2011/07/giveaway-cik-dil-kami-nak-banner-flash.html

    ReplyDelete
  30. bagi aku masa ok.ok.ok.ok...



    psssttt ! maaf tak dapat nak terjah blog..aku baru balik dari mersing ok !

    ReplyDelete
  31. @ muhamad hanif:amboii..bz bebenor nampak..hohooo

    ReplyDelete
  32. Hhihi, Hi. ayuu Nak join GA dil.

    http://storymoreayulestari.blogspot.com/2011/07/giveaway-cik-dil-kami-nak-banner-flash.html

    Thankiuu (:

    ReplyDelete
  33. http://sweetgurlz11.blogspot.com/2011/07/giveaway-cik-dil-kami-nak-banner-flash.html

    dah join..hrp dpt lah doddle yg kiut miut tu..

    ReplyDelete
  34. Hey I'm joining :)

    http://nurul-hanis.blogspot.com/2011/07/giveaway-cik-dil-kami-nak-banner-flash.html

    ReplyDelete
  35. hye .. eika pown na join jgak lah ..

    http://lalaeikakaka.blogspot.com/2011/07/giveaway-cik-dil-kami-nak-banner-flash.html

    ReplyDelete
  36. bujang join GA wee

    http://metzbujang.blogspot.com/2011/07/said-giveaway-cik-dil-kami-nak-banner.html

    ReplyDelete
  37. hey dear!ifa join!

    id follower: 2255.tiefazatie

    link n3: http://tiefazatie.blogspot.com/2011/07/giveaway-cik-dil-kami-nak-banner-flash.html

    tq!

    ReplyDelete
  38. nak join~~~~~~~~~
    http://bbyuya.blogspot.com/2011/07/giveaway-cik-dil-kami-nak-banner-flash.html

    ReplyDelete
  39. salam..

    syu dah join..

    http://syu90contest.blogspot.com/2011/07/giveaway-cik-dil-kami-nak-banner-flash.html

    tQ~

    ReplyDelete
  40. asfz join juga!! =)

    http://teratakcikasfz.blogspot.com/2011/07/giveaway-cik-dil-kami-nak-banner-flash.html

    terjah lah! hehehehe

    tqvm..

    ReplyDelete
  41. Assalammualaikum.. Ummu Ukasyah join..

    http://anakkuanugerahterindah.blogspot.com/2011/07/giveaway-cik-dil-kami-nak-banner-flash.html

    ReplyDelete
  42. SALAM

    QUEENPINK JOIN

    http://queenroszaliza.blogspot.com/2011/07/giveaway-cik-dil-kami-nak-banner-flash.html

    ReplyDelete
  43. orite ! saya join k :)

    http://nieynazuleyana.blogspot.com/2011/07/giveaway-cik-dil-kami-nak-banner-flash.html

    ReplyDelete
  44. nak join jugak ye :)

    http://faridahnazuahthesinge.blogspot.com/2011/07/giveaway-cik-dil-kami-nak-banner-flash.html

    ReplyDelete
  45. me join

    http://suzie284contest.blogspot.com/2011/07/giveaway-cik-dil-kami-nak-banner-flash.html

    ReplyDelete
  46. nak jugak !!!!

    http://gurlgemini.blogspot.com/2011/07/giveaway-cik-dil-kami-nak-banner-flash.html

    ReplyDelete
  47. Ibu Alisha dah join..

    http://intanberliangacontest.blogspot.com/2011/07/giveaway-cik-dil-kami-nak-banner-flash.html

    TQVM

    ReplyDelete
  48. syira joinnnnnnnn!

    http://magentateletubbies.blogspot.com/2011/07/giveaway-cik-dil-kami-nak-banner-flash.html

    ReplyDelete
  49. join..
    http://almost-about-me.blogspot.com/2011/07/giveaway-cik-dil-kami-nak-banner-flash.html

    ReplyDelete
  50. http://hanisjoe.blogspot.com/2011/07/giveaway-cik-dil-kami-nak-banner-flash.html

    join!!

    ReplyDelete
  51. zaty join..=)

    http://cikedispedas.blogspot.com/2011/07/giveaway-cik-dil-kami-nak-banner-flash.html

    ReplyDelete
  52. http://shalinasamsudin.blogspot.com/2011/07/giveaway-cik-dil-kami-nak-banner-flash.html


    tadi salah..kih3..tak reti nak masukkan link kat komen..kah3..

    ReplyDelete
  53. join..

    http://iffahhazwani.blogspot.com/2011/07/giveaway-cik-dilkami-nak-banner-flash.html

    ReplyDelete
  54. saya sudah join wahai cik tuan tanah, ini link nyer

    http://bungakobes.blogspot.com/2011/07/giveaway-cik-dil-kami-nak-banner-flash.html

    mari mari lihat (:

    ReplyDelete
  55. Saya join ^^

    http://nor-fatihah97.blogspot.com/2011/07/giveaway-cik-dil-kami-nak-banner-flash.html

    ReplyDelete
  56. dah join :) hehe

    http://cikpenyek.blogspot.com/2011/07/giveaway-cik-dil-kami-nak-banner-flash.html

    ReplyDelete
  57. sangat menarik..yeay nak join..

    sy join! :)

    http://faraylicious.blogspot.com/2011/07/giveaway-cik-dil-kami-nak-banner-flash.html

    tq cik dil..smoga generator meminati sy :P

    ReplyDelete
  58. JOIN :)

    http://sukahati-fieda.blogspot.com/2011/07/giveaway-cik-dil-kami-nak-banner-flash.html

    ReplyDelete
  59. menjoinkan diri...

    http://wilayahimaginasi.blogspot.com/2011/07/giveaway-cik-dil-kami-nak-banner-flash.html

    ReplyDelete
  60. join

    http://contestheartyz.blogspot.com/2011/07/giveaway-cik-dil-kami-nak-banner-flash.html

    tq

    ReplyDelete
  61. saye join !

    http://faridaheizzati.blogspot.com/2011/07/giveaway-cik-dil-kami-nak-banner-flash.html

    ReplyDelete
  62. saye join !

    http://faridaheizzati.blogspot.com/2011/07/giveaway-cik-dil-kami-nak-banner-flash.html

    ReplyDelete
  63. Join

    http://sayangkuzie.blogspot.com/2011/07/kami-nak-banner-flash-dan-doodle-free.html

    ReplyDelete
  64. MAMA JOIN
    http://mamaishazah.blogspot.com/2011/07/giveaway-cik-dil-kami-nak-banner-flash.html
    TQ

    ReplyDelete
  65. as slm hi mamarayyan da join:)

    http://mamaluvrayyan.blogspot.com/
    2011/07/giveaway-cik-dil-kami-nak-banner-flash.html

    ReplyDelete
  66. salam, join

    http://munajatcinta88.blogspot.com/2011/07/giveaway-cik-dil-kami-nak-banner-flash.html

    ReplyDelete
  67. join , ehee . first . berhajat menang

    http://misslolipopever.blogspot.com/2011/07/giveaway-cik-dil-kami-nak-banner-flash.html

    ReplyDelete
  68. join ^^,

    http://mywithoutreason.blogspot.com/2011/07/giveaway-cik-dil-kami-nak-banner-flash.html

    ReplyDelete
  69. http://nurulshiraz.blogspot.com/2011/07/giveaway-cik-dil-kami-nak-banner-flash.html

    dh join

    ReplyDelete
  70. hey , ash join :)

    http://ash-tsukidate.blogspot.com/2011/07/giveaway-cik-dil-kami-nak-banner-flash.html

    ReplyDelete
  71. Cik Dil, mysara join. :)
    hope dapat.hihi.

    http://arfisya.blogspot.com/2011/07/giveaway-cik-dil-kami-nak-banner-flash.html

    ReplyDelete
  72. nanti ingat kan tau..nak join =)

    ReplyDelete
  73. dengan harapan setinggi gunung~ dan sedalam lautan~ zie join GA nie~

    http://teamoer.blogspot.com/2011/07/giveaway-cik-dil-kami-nak-banner-flash.html

    thnks jemput~ wink3 >_<

    ReplyDelete
  74. Saya mau j0in !!

    hoshiemoshie.blogspot.com/2011/07/giveaway-cik-dil-kami-nak-banner-flash.html

    h0pe dpt menang .. !!

    ReplyDelete
  75. teringinnn nak banner flash tuh huwaa. lmbat lagi kan. okeh nn tmira join ;D

    ReplyDelete
  76. done follow ur blog n done join the contest!! tq ok! ;))

    http://nashanadz.blogspot.com/2011/07/giveaway-cik-dil-kami-nak-banner-flash.html

    ReplyDelete
  77. salam, join.. =)

    http://snowsakura91.blogspot.com/2011/07/giveaway-cik-dil-kami-nak-banner-flash.html

    ReplyDelete
  78. diiklankan disini..

    http://gift4blogger.blogspot.com/2011/07/giveaway-cik-dil-kami-nak-banner-flash.html

    ReplyDelete
  79. waaaah, seyes awak, dalam keadaan tak sihat pun, awak still semangat berblog, siap buat GA lagi. =)

    ReplyDelete
  80. Salam ^.^
    Dah Join...
    LINK : http://elephantisgajah.blogspot.com/2011/07/giveaway-cik-dil-kami-nak-banner-flash.html

    Nk Mudah: KLIK SINI LAGI MUDAH [GA IEQAH]

    ReplyDelete
  81. saya join juga :)



    http://cikdianacolourfull.blogspot.com/2011/07/giveaway-cik-dil-kami-nak-banner-flash.html

    ReplyDelete
  82. join

    http://contestcekodokpunyer.blogspot.com/2011/07/giveaway-cik-dil-kami-nak-banner-flash.html

    ReplyDelete
  83. cik bunny join
    http://giftcikbunny.blogspot.com/2011/07/giveaway-cik-dil-kami-nak-banner-flash.html

    ReplyDelete
  84. salam perkenalan..
    i join..
    http://haslindariffin.blogspot.com/2011/07/giveaway-cik-dil-kami-nak-banner-flash.html

    ReplyDelete
  85. CK join.

    Id follower-cempaka kuning

    http://cempakakuningku.blogspot.com/2011/07/giveaway-cik-dil-kami-nak-banner-flash.html

    ReplyDelete
  86. nak cuba rezeki kat sini ;P

    ID: Tyntha Lana

    Link Entry:
    http://lianapm2.blogspot.com/2011/07/giveaway-cik-dil-kami-nak-banner-flash.html

    ReplyDelete
  87. sy join yea :)

    http://princessloveglamorous.blogspot.com/2011/07/kami-nak-banner-flash-dan-doodle-free.html

    ReplyDelete
  88. http://pikastories.blogspot.com/2011/07/giveaway-cik-dil-kami-nak-banner-flash.html

    ReplyDelete
  89. hai2!

    fatin dah ngejoin!!!!

    http://namakufadhillah.blogspot.com/2011/07/chapter-168-giveaway-cik-dil-kami-nak.html

    Harap2 menang lah... InsyaAllah! TQVM.

    ReplyDelete
  90. join2x..

    http://kontestaje.blogspot.com/2011/07/giveaway-cik-dil-kami-nak-banner-flash.html

    ReplyDelete
  91. Cute Mum dah join..

    http://mamiuyuncontest.blogspot.com/2011/07/giveaway-cik-dil-kami-nak-banner-flash.html

    TQ

    ReplyDelete
  92. http://dirahpunyerblog.blogspot.com/2011/07/giveaway-cik-dil-kami-nak-banner-flash.html

    dah!! ^^

    ReplyDelete
  93. beres! sudah dijoin!

    http://syaimzhebatz.blogspot.com/2011/07/giveaway-cik-dil-kami-nak-banner-flash.html

    ReplyDelete
  94. dah join :)

    http://miezzmira.blogspot.com/2011/07/giveaway-cik-dil-kami-nak-banner-flash.html

    ReplyDelete
  95. sy dh join wheeee

    http://suzajudin92.blogspot.com/2011/07/giveaway-cik-dil-kami-nak-banner-flash.html

    ReplyDelete
  96. MAYA MINTA TOLONG UNTUK MEMBERI PENDAPAT CIK DIL TENTANG GAMBAR MAYA !

    Pliss,

    http://mayalisaminamichan.blogspot.com/2011/07/saya-bertudung-dan-saya-sangat-pretty.html

    ReplyDelete
  97. http://mizz-yayaieya.blogspot.com/2011/07/giveaway-cik-dil-kami-nak-banner-flash.html

    join

    ReplyDelete
  98. shida join cik Dill ^_^

    http://duniakushida.blogspot.com/2011/07/giveaway-cik-dil-kami-nak-banner-flash.html

    ReplyDelete
  99. join sekali..!!

    http://iniceritakulha.blogspot.com/2011/07/giveaway-cik-dil-kami-nak-banner-flash.html

    ReplyDelete
  100. salam...
    cik lynn join...

    http://lynnlinda.blogspot.com/2011/07/giveaway-cik-dil-kami-nak-banner-flash.html

    truja gla!!!

    ReplyDelete
  101. nk menang..

    http://eikaarysha.blogspot.com/2011/07/giveaway-cik-dil-kami-nak-banner-flash.html

    ReplyDelete
  102. join GA cik Dil..

    http://realstoryofme.blogspot.com/2011/07/giveaway-cik-dil-kami-nak-banner-flash.html

    ReplyDelete
  103. http://farafabulous93.blogspot.com/2011/07/giveaway-cik-dil-kami-nak-banner-flash.html

    ReplyDelete
  104. saye join skaki hehe(^^,)

    http://chocolatelove196.blogspot.com/2011/07/giveaway-cik-dil-kami-nak-banner-flash.html

    ReplyDelete
  105. http://peroterompet.blogspot.com/2011/07/giveaway-cik-dil-kami-nak-banner-flash.html


    teheee . dah siap ! :P

    ReplyDelete
  106. http://mysarali.blogspot.com/2011/07/giveaway-cik-dil-kami-nak-banner-flash.html

    sya join.....fuh!!fuh!!!
    harap ada peluang..

    hehehe...


    =)
    *siap jampi2 tu..
    main2 jer la...

    ikhlas2..

    ReplyDelete
  107. Lya nak jOin gak..
    wish my luck..
    http://duniacikcomel.blogspot.com/2011/07/giveaway-cik-dil-kami-nak-banner-flash.html

    ReplyDelete
  108. woo best nyaa. nak free boleh?? :D

    ReplyDelete
  109. @ cik EPAL:boleh jer free..tp kena join laa..mmg dil bagi free..hehehe

    ReplyDelete
  110. dear cik dil ..
    kita join GA awak !!!

    http://supersapienstory.blogspot.com/2011/07/giveaway-cik-dil-kami-nak-banner-flash.html

    tc :)

    ReplyDelete
  111. baru join jewk,,

    http://pinkaholicx.blogspot.com/2011/07/giveaway-cik-dil-kami-nak-banner-flash.html

    ReplyDelete
  112. Hi..saya join yer..:)

    http://comeldancomot.blogspot.com/2011/07/giveaway-cik-dil-kami-nak-banner-flash.html

    ReplyDelete
  113. saya join ya :)

    id: aNiM

    http://luvnabilndamia.blogspot.com/2011/07/giveaway-cik-dil-kami-nak-banner-flash.html

    tq~

    ReplyDelete
  114. hai . choki join ye

    http://barneypocoyochoki.blogspot.com/2011/07/giveaway-cik-dil-kami-nak-banner-flash.html

    thanks ajak :)

    ReplyDelete
  115. saya join...

    id : Fadzillah Kamarudin

    http://fadzillah-kamarudin.blogspot.com/2011/07/giveaway-cik-dil-kami-nak-banner-flash.html

    ReplyDelete
  116. join
    http://mamaaerishtwo.blogspot.com/2011/07/giveaway-cik-dil-kami-nak-banner-flash.html
    tq

    ReplyDelete
  117. peh ramai nye join~ jangan tutup event slagi z xmasuk ek XD
    z bz sket keje..jhhuhuh

    ReplyDelete
  118. join . . .

    http://iffahfakhira.blogspot.com/2011/07/giveaway-cik-dil-kami-nak-banner-flash.html

    ReplyDelete
  119. hye dil! wanie join gak!
    nahh link :P
    http://kikioeffy.blogspot.com/2011/07/giveaway-cik-dil-kami-nak-banner-flash.html

    ReplyDelete
  120. ini dari z!! :D

    http://zeckze.blogspot.com/2011/07/giveaway-cik-dil-kami-nak-banner-flash.html

    ReplyDelete
  121. nanti hani join ye syg,...thanks taq..hani tgh sibuk..dah balik kolej... jgn lupa kasi hani mng tau =]

    ReplyDelete
  122. yeahh. join jugak

    http://syaminchumel.blogspot.com/2011/07/giveaway-cik-dil-kami-nak-banner-flash.html

    ReplyDelete
  123. joined! :]

    http://contestdansuzlin.blogspot.com/2011/07/giveaway-cik-dil-kami-nak-banner-flash.html

    ReplyDelete
  124. http://farra-laiyin5606.blogspot.com/2011/07/giveaway-cik-dil-kami-nak-banner-flash.html

    ReplyDelete
  125. http://kesayanganmukerinduanku.blogspot.com/2011/07/giveaway-cik-dil-kami-nak-banner-flash.html

    ReplyDelete
  126. http://homeatia.blogspot.com/2011/07/giveaway-cik-dil-kami-nak-banner-flash.html

    saya join :D

    ReplyDelete
  127. http://ladybirdakaluply.blogspot.com/2011/07/kami-nak-banner-flash-dan-doodle-free.html


    hai cik apple saya join...

    ReplyDelete
  128. JOIN !

    http://farahpunyestorymory.blogspot.com/2011/07/giveaway-cik-dil-kami-nak-banner-flash.html

    ReplyDelete
  129. nana nak joinn :)

    http://ernamorgan.blogspot.com/2011/07/giveaway-cik-dil-kami-nak-banner-flash.html

    ReplyDelete
  130. dah join... =)
    http://tunasya.blogspot.com/2011/07/giveaway-cik-dil-kami-nak-banner-flash.html

    ReplyDelete
  131. Harap saya Menang..http://hanislifestory.blogspot.com/2011/07/giveaway-cik-dil-kami-nak-banner-flash.html

    ReplyDelete
  132. join ! :D

    http://cimicomot.blogspot.com/2011/07/giveaway-cik-dil-kami-nak-banner-flash.html

    ReplyDelete
  133. joined...

    http://depalma-sp.blogspot.com/2011/07/giveaway-cik-dil-kami-nak-banner-flash.html

    ReplyDelete
  134. http://pinkykawaidiaries.blogspot.com/2011/07/giveaway-dik-dil-kami-nak-banner-flash.html

    Hope dapat mnang ! hee XD

    ReplyDelete
  135. Saya join!!!

    http://fatyoreefgirl.blogspot.com/2011/07/giveaway-cik-dil-kami-nak-banner-flash.html

    ReplyDelete
  136. fida join... :)

    http://shafildabaharuddin.blogspot.com/2011/07/giveaway-cik-dil-kami-nak-banner-flash.html

    ReplyDelete
  137. hello. kaq dil. saye join. wat muka tak malu. hehe. piss.. kaq dil comel.

    http://pipleblusmart98.blogspot.com/2011/07/giveaway-cik-dil-kami-nak-banner-flash.html

    ReplyDelete
  138. have joined..uhuhuhu..

    http://syafiq-said.blogspot.com/2011/07/giveaway-cik-dil-kami-nak-banner-flash.html

    ReplyDelete
  139. alisya join jugak..

    http://wardahalisya.blogspot.com/2011/07/giveaway-cik-dil-kami-nak-banner-flash.html

    ReplyDelete
  140. NUR JOINED YE..
    http://2nurhafiz2009.blogspot.com/2011/07/giveaway-cik-dil-kami-nak-banner-flash.html

    nurhafiz2009@yahoo.com


    ALL IN ONE

    JOM TENGOK GAMBAR BEST!!
    JOM KE: ALL IN ONE

    ReplyDelete
  141. http://syafirahruslan.blogspot.com/2011/07/giveaway-cik-dil-kami-nak-banner-flash.html

    ReplyDelete
  142. daya join. :)

    http://dayahiedaya.blogspot.com/2011/07/giveaway-cik-dil-kami-nak-banner-flash.html

    ReplyDelete
  143. join
    http://ceritasukasuki-nuri.blogspot.com/2011/07/giveaway-cik-dil-kami-nak-banner-flash.html

    ReplyDelete
  144. join! :D

    http://zahiradzul.blogspot.com/2011/07/kami-nak-banner-flash-dan-doodle-free.html

    ReplyDelete
  145. pencoret sekadar mencoba naseb:)

    http://coretanharapan.blogspot.com/2011/07/giveaway-cik-dil-kami-nak-banner-flash.html

    ReplyDelete
  146. just join :)

    http://applezara.blogspot.com/2011/07/giveaway-cik-dil-kami-nak-banner-flash.html

    ReplyDelete
  147. join
    http://nureenasirellesya.blogspot.com/2011/07/giveaway-cik-dil-kami-nak-banner-flash.html
    tq

    ReplyDelete
  148. yay! join:)

    http://ourcrazyncolourfullife.blogspot.com/2011/07/kami-nak-banner-flash-dan-doodle-free.html

    ReplyDelete
  149. join gak

    http://ady-shariz.blogspot.com/2011/07/giveaway-cik-dil-kami-nak-banner-flash.html

    tq

    ReplyDelete
  150. yaya join ..^^
    http://hatikejari.blogspot.com/2011/07/giveaway-cik-dil-kami-nak-banner-flash.html

    ReplyDelete
  151. hi...

    http://jomcontestgiveaway.blogspot.com/2011/07/giveaway-cik-dil-kami-nak-banner-flash.html

    ReplyDelete
  152. hye :)

    http://ducksepet.blogspot.com/2011/07/giveaway-cik-dil-kami-nak-banner-flash.html

    ReplyDelete
  153. Salam...joined!

    http://ekintajudin.blogspot.com/2011/07/giveaway-cik-dil-kami-nak-banner-flash.html

    ReplyDelete
  154. http://thengexz.blogspot.com/2011/07/giveaway-cik-dil-kami-nak-banner-flash.html

    fuh kanan fuh kiri mudah2an menang

    ReplyDelete
  155. join,.!

    http://bingkisancintaku.blogspot.com/2011/07/saya-joingiveaway-cik-dil-kami-nak.html

    ReplyDelete
  156. http://alienandthesky.blogspot.com/2011/07/giveaway-cik-dil-kami-nak-banner-flash.html


    joinnnn ! HIHI

    ReplyDelete
  157. http://koreanpoplovers-amalina.blogspot.com/2011/07/giveaway-cik-dil-kami-nak-banner-flash.html

    ReplyDelete
  158. http://akudanchenta.blogspot.com/2011/07/giveaway-cik-dil-kami-nak-banner-flash.html

    ReplyDelete
  159. hye cik dilll


    fiqa join :)

    http://fiqaliqafashionista.blogspot.com/2011/07/give-away-cik-dil-kami-nak-banner-flash.html

    singgah blog fiqa ye :)

    ReplyDelete
  160. join jgk

    http://shilagyla.blogspot.com/2011/07/giveaway-cik-dil-kami-nak-banner-flash.html

    ReplyDelete
  161. ehemmmm,meaw join ^_^


    http://contestmeaw.blogspot.com/2011/07/giveaway-cik-dil-kami-nak-banner-flash.html

    ReplyDelete
  162. hehe.join :)

    http://theonlyza.blogspot.com/2011/07/giveaway-cik-dil-kami-nak-banner-flash.html

    ReplyDelete
  163. http://bib2426.blogspot.com/2011/07/giveaway-cik-dil-kami-nak-banner-flash.html

    suda menjoinkan diri...zaaaz~

    ReplyDelete
  164. http://diaridarihati.blogspot.com/2011/07/giveaway-cik-dil-kami-nak-banner-flash.html

    ReplyDelete
  165. submit !


    http://fyapelangi.blogspot.com/2011/07/giveaway-cik-dil-kami-nak-banner-flash.html

    ReplyDelete
  166. nak anto xsyment GA (^__^)

    http://putehnazumie.blogspot.com/2011/07/giveaway-cik-dil-kami-nak-banner-flash.html

    ReplyDelete
  167. Salam, hi hi~
    saya join juga

    link

    http://realisethelove.blogspot.com/2011/07/giveaway-cik-dil-kami-nak-banner-flash.html

    btw , goodluck kepada yg lain2..hehehe

    ReplyDelete
  168. join! =)

    http://nurulcomeygurl93.blogspot.com/2011/07/giveaway-cik-dil-kami-nak-banner-flash.html

    ReplyDelete
  169. saya join

    http://miezah1430.blogspot.com/2011/07/giveaway-cik-dil-kami-nak-banner-flash.html

    ReplyDelete
  170. dh join..:)

    http://nuruldya13.blogspot.com/2011/07/giveaway-cik-dil-kami-nak-banner-flash.html

    ReplyDelete
  171. dah join!

    http://nurulariefinlove.blogspot.com/2011/07/giveaway-cik-dil-kami-nak-banner-flash.html

    id follower: 2514

    :)

    ReplyDelete
  172. join =)


    http://anasweetblueberry.blogspot.com/2011/07/giveaway-cik-dil-kami-nak-banner-flash.html

    ReplyDelete
  173. http://biggestbeeha.blogspot.com/2011/07/giveaway-cik-dil-kami-nak-banner-flash.html

    saya join :)

    ReplyDelete
  174. joined.! :)
    http://uhmazingthings.blogspot.com/2011/07/giveaway-cik-dil-kami-nak-banner-flash.html

    ReplyDelete
  175. hi..saye follow awk n join tau=)

    http://nabilaazmi.blogspot.com/2011/07/giveaway-cik-dil-kami-nak-banner-flash.html

    ReplyDelete
  176. Yeay! Saya join yer!
    heeeee...

    http://akudanbelogini.blogspot.com/2011/07/giveaway-cik-dil-kami-nak-banner-flash.html

    ReplyDelete
  177. join (;

    http://bulatsayangsepet.blogspot.com/2011/07/giveaway-cik-dil-kami-nak-banner-flash.html

    ReplyDelete
  178. efa join ^^

    http://efalovesukesuki.blogspot.com/2011/07/giveaway-cik-dil-kami-nak-banner-flash.html

    ReplyDelete
  179. Myera nak join gak!!!!

    http://myerasukecokelat.blogspot.com/2011/07/giveaway-cik-dil-kami-nak-banner-flash.html

    ReplyDelete
  180. SAYA JOIN!! :D :D :D

    http://nanaaohdear.blogspot.com/2011/07/giveaway-cik-dil-kami-nak-banner-flash.html

    ReplyDelete
  181. hye cik dil..nak join gak ;)

    http://farhah88.blogspot.com/2011/07/giveaway-cik-dil-kami-nak-banner-flash.html

    ReplyDelete
  182. aina join ! huhu .. :D

    http://ainacontest.blogspot.com/2011/07/giveaway-cik-dil-kami-nak-banner-flash.html

    ReplyDelete
  183. JOIN ! :D

    http://pikaohpika.blogspot.com/2011/07/giveaway-cik-dil-kami-nak-banner-flash.html

    ReplyDelete
  184. join,

    http://hahazirah.blogspot.com/2011/07/giveaway-cik-dil-kami-nak-banner-flash.html

    =)

    ReplyDelete
  185. DA JOIN

    http://azuinn.blogspot.com/2011/07/giveaway-cik-dil-kami-nak-banner-flash.html

    ReplyDelete
  186. nk join jugak..!! hee~
    http://justrunawayfromyou.blogspot.com/2011/07/peeps.html

    ReplyDelete
  187. blog saya takde banner . so harap2 boleh menang :)

    http://bloginimyblog.blogspot.com/2011/07/giveaway-cik-dil-kami-nak-banner-flash.html

    ReplyDelete
  188. saya join...harap2 menang..

    http://iyrasecret.blogspot.com/2011/07/giveaway-cik-dil-kami-nak-banner-flash_09.html#comments

    ReplyDelete
  189. http://huseinrider.blogspot.com/2011/07/giveaway-cik-dil-kami-nak-banner-flash.html

    cik Dil, jom follow blog saya.

    ReplyDelete
  190. joined!!!

    http://fyddanglife.blogspot.com/2011/07/giveaway-cik-dil-kami-nak-banner-flash.html

    ReplyDelete
  191. SALAM CIK DIL...

    CIK TIKAH JOINED!!

    http://banyaktehkereta.blogspot.com/2011/07/giveaway-cik-dil-kami-nak-banner-flash.html


    ^______^

    ReplyDelete
  192. nisa join :)

    http://khairunnisaatikah.blogspot.com/2011/07/giveaway-cik-dil-kami-nak-banner-flash.html

    ReplyDelete
  193. join!!

    http://eynalollipop.blogspot.com/2011/07/giveaway-cik-dil-kami-nak-banner-flash.html

    ReplyDelete
  194. http://dr-nnhk.blogspot.com/2011/07/giveaway-cik-dil-kami-nak-banner-flash.html

    join !

    ReplyDelete