Jul 15, 2011

Doodle boy ala-ala anime untuk En Anip

Salam to all readers..


Doodle boy..Susah giler kot nak buat..Doodle muslimah lagi simple compare dengan doodle boy.. Ini adalah percubaan ke2 mendoodle doodle boy..Buruk kan?Maluuuuu..dil memang fail bab doodle boy.. =.="


Actually, dah lama dil janji dengan En Anip ni nak kasi doodle boy untuk dia..Bulan Jun lagi..Sekarang dah masuk bulan Julai..Errrkk lamanyaa..heheh..


Okay laa, doodle boy kat bawah ni, adalah khas untuk En Anip ye..Maaflah, ingat nak buat doodle boy ini ala-ala anime sikit, tapi hampehh.. Tak menjadi..*Jeles dengan orang yang pandai lukis anime..




nota kaki :

Badan doodle boy ni, 
buruk giler kan..
Tak menjadii.. T_T


26 comments:

  1. comel sangat tau :) kan best kalau dapat satu. hee

    ReplyDelete
  2. Sangat comel dan kacak je doodle ni..ok la tu dil dpt jgk lukis dodle..kalo hani..dodoi la jawab nya

    ReplyDelete
  3. nk jugakkk..byk kali mintak da ni..uisshh makbul laa..haha

    ReplyDelete
  4. jadi je badan tu linda tengok . alahai .. kiut kemain lagi !

    ReplyDelete
  5. @ SyUhAdA:jgn puji en anip lebih2..:P

    ReplyDelete
  6. @ faridah nazurah:hee..thanks..^^

    ReplyDelete
  7. @ CikHaniBhulat:dodoi??hheh..ambil dodol laa.boleh mkn..^^

    ReplyDelete
  8. @ dayangkueffazulaikha:hensem ke??dil nmpak mcm cacat sikit..

    ReplyDelete
  9. @ Nisa Si Gadis:hehh..comei ey??

    ReplyDelete
  10. @ Sally Yatiey :thanks cantik..

    ReplyDelete
  11. Just nice.. Keep it up dil...

    ReplyDelete
  12. AHAHAHHAAH,

    yeah2 dapat doodle cik dill ;)



    style lah tu, jnji ikhlas (kenyit mata)

    ReplyDelete
  13. @ muhamad hanif:suka bebenor dia..hahah..maaflah, lama sgt baru buat..^^

    ReplyDelete
  14. kalo nk cantekkan badan doodle tuh . lengan baju tuh buad pendek cket . just cdgan :)

    ReplyDelete
  15. tak pepasal si anip jadi ensem. haha

    ReplyDelete