Jul 29, 2011

Doodle pakai jersey Harimau Malaya | Tetap bangga dengan team Malaysia

Salam to all readers..


Hampa kan tengok bola..Tapi tak apa, team Harimau Malaya tetap terbaik.. Maybe tak ada rezeki kan.. Walau kita kalah, tapi kita kalah dengan bermaruah.. Kan..Goal keeper Malaysia, memang hebat.. Caya lah..


Untuk menyedapkan hati yang kecewa ni, dil design la doodle pakai jersey Harimau Malaya.. Jersey no 10.. Cuba teka, siapa punya jersey?? Muahahhaaa..



*dil belum ada lagi jersey ni..Sapa baik hati nak bagi? heheh



nota kaki :


Kalau lah team Malaysia menang tadi kan best..
Menyampah tengok team tetttttt...
Sabar jer laa


33 comments:

  1. kali ni memang comel !!



    AHAHHAHAHAHA

    ReplyDelete
  2. yeay safee sali ! hehehe :)

    eh eh cik dil, perempuan ey, safeeah sali lah nampaknyaaaa ^_^

    ReplyDelete
  3. lawa!

    seyes lawa!

    geram nk picit pipi dia~

    >.<

    ReplyDelete
  4. perghhhhhhhhhhh!! terbaik!! comelnyaaaaaaaaaaaa dil..hahaha

    ReplyDelete
  5. @ muhamad hanif:comel cam dil kan..muahahhaha

    ReplyDelete
  6. @ syrupmasin:tutp mulut tu..nanti masuk semutt

    ReplyDelete
  7. @ khansyaa' al khairiyah mohd ujang:yupp betul laa..

    nah gula2 sbijik..heheh

    ReplyDelete
  8. @ cayang GIRANG muahx muahx:x bolehhh..kemek pipi dia nntii..heehhe

    ReplyDelete
  9. @ Alya Esprézzo:hehehe..thankss syg

    ReplyDelete
  10. safee sali hee

    khairul fahmi no bpe erk? ;D

    ReplyDelete
  11. safee sali hee

    khairul fahmi no bpe erk? ;D

    ReplyDelete
  12. safee sali hee

    khairul fahmi no bpe erk? ;D

    ReplyDelete
  13. hehe cool lah doodle jersey malaysia! semangat mesti ada!

    ReplyDelete
  14. kau nympah..aku menyampah-nyampah..
    dah ar si tettt main macam sotong..
    nasib baik aku tak pi stadium
    klo tak tebaka dah kerusi bagai..
    hahahahaha

    ReplyDelete
  15. Woahhh :) comelnya atotototo :]


    #kalaulah dpt yg free satu. Haha >.<

    ReplyDelete
  16. comeyyy :)
    dill,saya ade jersey ni ..hehe..tapi lengan panjang..yg biru lengan pendek :)..tak pe la kalah kan,dah tak de rezeki ^^

    ReplyDelete
  17. comellllllllll okeh dodol tu :)
    pssstt team tettt kuat berlakon..dush!

    ReplyDelete
  18. comell la..:).. hehe.. sy pun xde lagi jersey bola neh..:P

    ReplyDelete
  19. <3 safee sali dgn apek :D

    doodle tuu comel gilerrr!

    ReplyDelete
  20. wahhh comeynyer doodle die...nak doodle gak...

    ReplyDelete
  21. sangat c0mel la d00dle nih.. suke.. suke... ai f0ll0w k!~

    ReplyDelete
  22. seronok main bering2 atas padang -_-"

    ReplyDelete
  23. Nk doodlee..nk doodle dari cik dil...nanes guling guling dah ni :(

    ReplyDelete
  24. comel...pkai jersi hrimau malaya :)
    like!!

    ReplyDelete
  25. pergh!! smart gler dudel ny.. like 1000x!! hehek..

    ReplyDelete