Jul 27, 2011

Doodle pakai baju kurung | Dah nak puasa dah

Salam to all readers..


Beberapa hari lagi, kita nak puasa dah..Bestnyaa, sebab tahun ni, dapat puasa sebulan kat rumah..Yess.. Makin bulat la muka kalau macam ni.. ^^


Bila tiba bulan puasa, teringat pulak kenangan masa kecik-kecik dulu.. Korang tau, dil sanggup bukak puasa gara-gara tak tahan tengok gula-gula udang.. *korang tau tak, gula-gula udang tu macam mana???Padahal time tu, dah asar dah pun.. Dah dekat nak berbuka. =.="


Lagi satu, dil paling suka time berwuduk.. Sebab, bila berkumur, dil kan telan air paip tu sekali.. Wakakakaa.. Tak senonoh giler perangai masa kecil-kecil duluu..^^


Korang pun, mesti ada yang buat macam dil ni kan.. Baik ngaku cepat.. Tak payah nak geleng-geleng kepala.. hahahaha


nota kaki :

Semalam, kawan dil 
awal-awal ucap selamat hari raya..
=.="

45 comments:

  1. haah, dulu penah TERponteng puasa hihii

    ReplyDelete
  2. comelnya doodle dia..nak juga..hehee..
    selamat menyambut bulan ramadhan

    ReplyDelete
  3. untunglah minum air paip mase puase :D

    ReplyDelete
  4. kunun2 nk mandi, tp ada aegnda lain.. sehari 4 5 kali nk mandi.. haha

    ReplyDelete
  5. gula2 udg tu kita knl la....kita pun suka gak dulu....hehe..comelnya doodle dia...doodle pun nk puasa kn....hehe

    ReplyDelete
  6. alololo. tomeynya doodle tu. nak save gamba tu bley? dah ade nme blog kau kan kat situ? ;p

    ReplyDelete
  7. hehehe...sama la, kite bukan gula2 udang tp gula2 kopiko...hahaha...kelakar tol...

    ReplyDelete
  8. comel2! fa tak reti la nak buat polka dot pakai paint. haishh

    minum air time wuduk? tipu la tak pernahh. =D

    ReplyDelete
  9. @ Cik Zety:haha..dulu2..mmg x pelik kan..hehe

    ReplyDelete
  10. memang selalu minum air paip.. :P
    selamat berpuasa juga dil..
    dill,cantikkk BLOG :)

    ehh,nak tanye..yg merah ade garis kat pipi doodle tu ape ? ala,,org panggil ape ye ? kalau takde garis2 tu ,lg comey...sorry if salah ckp..pendapat je :)

    ReplyDelete
  11. @ syrupmasin :yela kite minum air paip jer..dia minum sirap..^^

    ReplyDelete
  12. @ mizzkechique:ahaa..amboii 3 4 kali..kurus puasa lau camnii...

    ReplyDelete
  13. @ diyan:haha..air mmg wajib..

    ReplyDelete
  14. @ Jasmin Ibrahim:sedapkan gula-gula udang..^^

    doodle xpuasa..tolong ucap jer..hahha

    ReplyDelete
  15. @ beLLa:boleh ajee..ambil laa ^^

    ReplyDelete
  16. @ MiSz ZuE:hahahaa..klakar kn..sbb gula-gula jer, boleh p bukak pose..

    kalau burger ke, apa ok lagi...

    ReplyDelete
  17. @ Fathiah Hamim:dil lngsung x reti paint..lg terukk

    hahhaa..kan betul tuu..haahha

    ReplyDelete
  18. @ Shalina Samsudin:hahaha kantoii...


    oh, tu blusher..oh x comel ey???

    ReplyDelete
  19. sume orang pena tinggal puasa masa kecik2. kcuali kalau dy memang tak puasa waktu kecik. huahha

    ReplyDelete
  20. cik dil ni mmg creatif lah.comels je doodle dye.

    ReplyDelete
  21. part kumur tu memang selalu buat dolu2 =.=" ngehngeh..comelnya doodle, nak pi beraya ke? ;D

    ReplyDelete
  22. comel nyee doodle tue...! kte pn x comel cm tue.haha.baru follow blog awk...nice sgt n first time dpt tuto yg dcari2 dpt kt blog awk n success buat..thankz alot!!!

    ReplyDelete
  23. Siyesss comel doodle itu..
    Bila nak ajar buat doodle nih???
    Ha-ha-ha:D

    Hanakimi versi MELAYU

    ReplyDelete
  24. blusher tu cantik tapi kalau tak de garis garis tu, serious lagi cantik :)

    ReplyDelete
  25. yeay,sama la dpt pose kt umah tahun ni.. :)
    comey la doodle pkai baju kurung tu..

    ReplyDelete
  26. samala...time mandi, msti telan air paip jgk..hahahaha

    SELAMAT BERPUASA & BERTERAWIH

    ReplyDelete
  27. gula2 udang tu cam mana ghupenye? xpenah perasan,huhu..dulu an kecik2..asal kentOt je igt batal puasa,hua3x!! hape la..

    ReplyDelete
  28. wow tajuk die,buat suri terpk..thnx utk tajuk kali ni yg mendorong suri pakai baju kurung...utk bln pose kali ni suri akan cube pakai baju kurung tiap kali kuar rumah...ini azam utk bln ni..

    ReplyDelete
  29. @ RIAN:ahaa..betul tuu..dil setujuu..haha

    ReplyDelete
  30. @ rara pinkmafia:sikit2 aje la syg..thankss..weeee

    ReplyDelete
  31. @ nanad:mase puasa kecik2 duluu..bsmangat nk p wuduk..sbb nk kumur..muahaa

    ReplyDelete
  32. @ cik najihah:hehehe..thanks syg..kamu pun comel laa

    ReplyDelete
  33. @ Shalina Samsudin:okey syg..lps ni, dil cuba buang line tu ok..^^

    ReplyDelete
  34. well..bulan pose, ayer paip pun sodap..
    minum pastu p tadarus kat masjid..akaka

    ReplyDelete
  35. Sama laa kite, zaman kecik-kecik dulu Eyra memang kuat ponteng puasa XD

    ReplyDelete
  36. sumpah comel giler! nuk catu ehehe ^_~

    ReplyDelete
  37. mintak izin guna muka doodles ni ya. nak buat banner. :)

    ReplyDelete
  38. minta izin guna doodle yg comel ni ya kt blog :)

    ReplyDelete