Jul 7, 2011

Surprise untuk Miss Librarian aka Sis Maera

Salam to all readers..


Akibat dil tak dapat tidur semalam, so terasa nak bagi surprise la dekat sis comel iaitu sis Maera.. Heheheee..So, terus buka photoshop, designkan something untuk dia..Tengah fikir nak design apa, tetiba mentol menyala..Okey.. ^^


Kerja mendesign bermula dari pukul 1 pagi sehingga pukul 2..Lebih kurang dalam sejam laa..Dan hasilnya, macam biasala la, hasil daripada budak multimedia yang memang tangan bangku tak reti melukis.. Dah tu, tetikus pulak rosak, so terpaksa la pakai tetikus laptop tu..Leceh..Bila laa nak dapat bamboo tablet ni.. =.="


Tadaaa sis Maera dalam versi doodle..^^


*comot sikit lukisan ni..Alamak lupa taruk blusher

Dil design ni, berpandukan gambar sis Maera ketika pertama kali memakai inner silang.. ^^

*errr tercurii gambar...Alamak mintakk ampunn..heheh

Alamak, baru perasan, inner silang yang dil doodle kan tu tersilap..^^ Lagi satu, doodle yang dil design tu, macam nak ambil gambar pasport jer..Tegak bebenor dia snap gambar..hehe


Nota Kaki:
Langsung tak dapat tidur semalam.. =.="

45 comments:

  1. Ya Allah..seyesss kiut!! mekasih dil...aa...suke-suke-suke! =)

    ReplyDelete
  2. hehehe. sngat shomel la !!!!!!!!!

    ReplyDelete
  3. pandainye design... hebat2...

    ReplyDelete
  4. alolo~ chomelnyer ... doodle pon chomel, owg tuh pon chomel, hehe~

    ReplyDelete
  5. @ Khumaera Ismail aka Habibi Hamid:heheeh, yeahhh sis suka..hhehe..

    ReplyDelete
  6. @ niena shopping2u:tu sebab tuan pemilik doodle tu shomel..cuba tekap muka dil..mesti x shomel..^^

    ReplyDelete
  7. @ ApiH:design biasa2 boleh laa..xde la reti sangat..

    ReplyDelete
  8. @ ღ p!nk veLvet ღ:kan..sis maera mmg shomel..baek lak tuu..sukaa..^^

    ReplyDelete
  9. comel3...asfz pon suka =)

    kreatif la dil ni :)

    ReplyDelete
  10. LAWA LA!!!
    Nak doodle EB yg sblhnye ada Cik Dil blh?

    ReplyDelete
  11. @ Cik Domo :hooo xde mknanya dil kreatif..plaing x reti lukis..fail..

    ReplyDelete
  12. @EB:hahhaa..boleh..tapi kena ada gmbr berdua la..baru dpt inspirasi sikit nk lukis..hehhe

    ReplyDelete
  13. comel! ajar2..huhu
    (wlau mungkin akn still bebal biarpon cikdil ajar duapulohempat jua kali)bhaha

    ReplyDelete
  14. @ Shalina Samsudin:power apa..power rangers eyy..heheh

    ReplyDelete
  15. @ ciK biBik :dil ada buat tutorial doodle..cuba laa intaii..simple jer

    ReplyDelete
  16. comei nye doodle tu dil...bertuah maera dpt doodle ni...suke suke (",)

    ReplyDelete
  17. @ Fathiah Hamim:ada rupa sis maera x??hehhehe

    ReplyDelete
  18. @ ...sWeeT uMi... :hehhe..thanks..hehe..suka buat surprise kt org..

    ReplyDelete
  19. wah..dah makin terer dah..hehe

    ReplyDelete
  20. sangat comel la gambar ni. secomel orang yg asal tu. hehe

    ReplyDelete
  21. @ O'gosh:xde la kak..sikit2 jer

    ReplyDelete
  22. @ muhamadsufian89:sama eyy??heehe

    ReplyDelete
  23. Ok nnti kita gmbr berdua ye..
    Tp eb x hensem.. Eb comel je.. hehehe..

    p/s: Ni mesti x baca abis entri eb td kn!! Huuuu.. sedih...

    ReplyDelete
  24. adik..serius comel dodol tu ;)

    bulu mata tak tahan hehe..aduh sis jeles lar..

    ReplyDelete
  25. @ PinKy MoMMa:alaaa, jgn laa jeles sis..heehe..nnti, mane tau, dil kejutkn sis ke pulak nnti..hehhee

    ReplyDelete
  26. @✿ cikcimi:xde laa..
    comot-comot camni boleh laa..

    ReplyDelete
  27. nak jugak2....hehe



    cantik blog nie :)



    Saya pakai domain baru dan nak buat bloglist jom join ramai2
    saya hilang bloglist sebelum nie...
    Segmen Mudah-Jom Join Bloglist Nizam Ijam

    ReplyDelete
  28. wah..comelnye Doodle tu..
    orgnye pun comel.. ;)

    ReplyDelete
  29. bru dpt bukak tnet.bukak blog cik dil dlu.muehhe.

    ReplyDelete
  30. @ echaRierie:tp agak comot sikit doodle kali ni

    ReplyDelete
  31. @ Nizam Ijam:hehhe..x pndai doodel laki..^^

    ReplyDelete
  32. @ LiLy @ MumMyQiStInA:ahaa kan mummy

    ReplyDelete
  33. @ Colorgirl :wahh terharuu..cobb..sobb

    ReplyDelete
  34. wa...cmeyl je...dil kaki mengedit hbt lorh...suke..:)

    ReplyDelete