Jul 22, 2011

Doodle ala Fouziah Gous? | Untuk korang semua

Salam to all readers..

Hari ini dil try nak lukis doodle girl..Yelaa, asyik lukis doodle muslimah aje..Doodle girl, simple jer, cuma kena creatif bab design rambut..


Dil punya doodle, agak simple.. Buat rambut ala fringe.. Pastu akak dil tegur, " Eh muka dia, dah macam Fouziah Gous jer.. " So, dil terus taruk nama doodle ni, doodle ala Fouziah Gous.. *muahahaa sesuka hati aja..^^





Kat bawah ni pulak, akak Fouziah Gous kita.. Ada mirip tak???hahhahaa




Oh ya, doodle kat atas tu, dil nak bagi kat semua readers dil.. Korang boleh ambik jer dengan senang hati okay..Sebagai tanda sayang dil kat korang, sebab selalu jenguk-jenguk blog picisan ni...dil nak lukis sorang satu, macam tak mampu pulak..  ^^


nota kaki :


Sayang korang ketat-ketat..^^


57 comments:

  1. yes,

    dil sayang aku..


    AHAHHAHAHAHHAAH

    ReplyDelete
  2. aahlaa, ade iras2 sikit ~ hee :)

    ReplyDelete
  3. haha..anip dah perasan tuh :D

    ReplyDelete
  4. comel...cuba buat doodle artis yang lain2.hehe

    ReplyDelete
  5. Chomelnyee doodle cik dil ni..ada tak doodle ala-ala miss gajah :)

    ReplyDelete
  6. Waalaikumusalam...

    Selamat Hari Jumaat Cik Dil..

    Lawa doodle tu.. I like..

    Sayang Cik Dil bertubi²... ^^

    ReplyDelete
  7. Pandainya Dil buat doodle..iqa dari dulu buat tak abis2 ag.ehee :)

    ReplyDelete
  8. cik dil, fya ambil taw :) sbb comel sgt2 :D

    ReplyDelete
  9. shomelnya..t nana tempek doodle neh kt blog yer:) tq!

    ReplyDelete
  10. dah iras-iras dah muka bujur sirih tu

    ReplyDelete
  11. hahaha mmg ad iras fauziah gous pun..

    ReplyDelete
  12. coooooooooooooooomel nya doodle tuu..
    nak ambik rasa segan..
    tak ambik rasa rugi..
    cemana tu cik dil??

    ReplyDelete
  13. lawa doodle..sme je cm fauziah Gous..

    hehe..=)

    ReplyDelete
  14. cik dil,,sye ambik doodle awk ye..nak letak kat belog sye..t selalu tingat kat cik dil ;P

    ReplyDelete
  15. Comeynyaa~ Sebijik sejebon. hehehe

    ReplyDelete
  16. @muhamad hanif:hahahhaha..sukaa sgt...

    ReplyDelete
  17. @Cik Zety:kan..kakak dil yg tegur..^^

    ReplyDelete
  18. @cayang GIRANG muahx muahx:nnti dil buat boy jgk ok..^^

    ReplyDelete
  19. @cayang GIRANG muahx muahx:nnti dil buat boy jgk ok..^^

    ReplyDelete
  20. @Daria:thanks syg..ambil laa

    ReplyDelete
  21. @Idayu:xde laa..biasa aja la yunk..

    ReplyDelete
  22. @syrupmasin : xpe laa..bg jer pluang kt dia..hahhaa

    ReplyDelete
  23. @nurdani : hahaa..okey2..nnti cuba ok..thanks comel..^^

    ReplyDelete
  24. @IEQAH: wakakaaa..ala-ala miss gajah??apa tuu?huu

    ReplyDelete
  25. @EB: hehehe..wooww bertubii2??

    ReplyDelete
  26. @zareliqa afiqa: xde la pndai sgt..biasa2 ajaa..

    ReplyDelete
  27. @Nana Ichigo:thankss syg..^^

    ReplyDelete
  28. @FYA PELANG! :ambil laa syg..^^

    ReplyDelete
  29. @PINKaholicx:ambil jer dia..^^

    ReplyDelete
  30. @nanakimie:boleh aja dear..ambil laa

    ReplyDelete
  31. @DoodleLicious:hehhe..kan..pdhal main hentam jer

    ReplyDelete
  32. @sleeping_maniac90: hehehhe..

    ReplyDelete
  33. @syerz eyryn : heheheh..thankss

    ReplyDelete
  34. @♣dya aien♣:eee ngadenyaaa

    ReplyDelete
  35. sama la cm fauziah goua..hani nak jgk doodle cm hani..huwahahaha...pandai dil berdoodle2...

    ReplyDelete
  36. hahahaa..comel gilee dudel tu...

    ReplyDelete
  37. sangat cumey..hehe. ade mirip gak sikit2. :)

    ReplyDelete
  38. saya ambik ye.. hehe.. comel sangat..

    ReplyDelete
  39. yup2.. sme.. :)
    MissCt amk yg ni jgk yea.. Hihihi

    ReplyDelete