Jul 24, 2011

Doodle pakai kimono | Awak ibarat bunga sakura saya

Salam to all readers..

Hati saya berbunga macam bunga sakura 
bila awak mesej saya..
bila awak call saya..
bila awak ingat saya..
bila awak caring pasal saya..

Tapi saya tau..
Walaupun ianya bermusim..
Saya tetap sabar menanti, 
berharap musim itu datang kembali..
Kerna Awak ibarat bunga sakura saya..


*doodle kali ni, comot laa.. T_T
Rambut sebijik cam helmet..




nota kaki:

Sekali sekala,
harus lah berjiwang karat..heheh ^^

31 comments:

  1. sangat comel la doodle ni. kreatif sangat. doodle ni buat pakai apa ek??

    ReplyDelete
  2. @ muhamadsufian89:pakai photoshop aja..

    ReplyDelete
  3. hahahhahaha..eceehh, sape yg mesej2 tu dil? pasangan couple dil yg hrtu tu ke?? ahahhahahah wewittt..

    ekekekke btw, cun gakkk..cume rambut tu laa..haha mcm helmet, ekekeke :P

    ReplyDelete
  4. hishh tang mata tuh yang jeless.

    ReplyDelete
  5. @ Alya Esprézzo:psggn couple ari tu??wakakkaa..bkejar ngn makwe betul dia nanti..hehehe

    haha..helmet pun helmat la yunk..^^ hahah

    ReplyDelete
  6. @ Fathiah Hamim:hahaa..awat nii??hehe

    fa, nnti nk bg suprise kat awak..^^

    ReplyDelete
  7. ecece..jiwang doe..ketibas aku bace :D

    ReplyDelete
  8. memang jiwang sungguh ni .. hehe ..

    ReplyDelete
  9. Berjiwang tu OK

    berkarat tu yang tak OK

    ^^

    ReplyDelete
  10. wah, chumel..doodle versi jepun cik dil..
    syira rasa rambut ok je..
    mata tuh mcm marah je..
    takut syira.hehe

    ReplyDelete
  11. weeewiiitt,


    sapelah pakwe sakura tuu,,


    anak ,makcik misi ?


    AHAHAHHAHAHAHAHAHAHA

    ReplyDelete
  12. Haiii dudel trade tuk kamu dah siap

    http://doodleliciouss.blogspot.com/2011/07/dudel-trade-1.html

    Sedang menanti dudel tuk saya ^_^

    ReplyDelete
  13. alahai comelnya doodle tu! tak nampak comot pun.. comel je ;)

    ReplyDelete
  14. comwl!!Kite nk satu..tulun wt bole..hehehe

    ReplyDelete
  15. bunge tuh kemain shanteq ... tp doodle tuh mcm tak pijak tanah jew ... hantu erk? hahaha~

    ReplyDelete
  16. Tapi ieqah suke suke suke..sebab dia chomel sgt ^.^

    ReplyDelete
  17. @diyan : thanks syg..^^


    @teha: thankss2..^^


    @syrupmasin:alaa, sekali skala ambil feel karat sikit...

    ReplyDelete
  18. @alif haris: hahaha..jiwang ey??al maklumlah td, kat sini ujan..terus karang ayat jiwang..^^


    @DoodleLicious:hahha..ok2..buang karat..

    @syira: mata??hahaha..bulu mata doodle tu tenggelam sbb rambut sama hitam

    @muhamad hanif:anak misi??? tu bukan pakwe sakura..tp pkwe bunga plastik..ehhehee

    ReplyDelete
  19. @DoodleLicious:thanks syg..sgt comel laa..dil sukaaa..tunggu yg awak pulak tauu..^^


    @enyheartsdiamond:tang rambut tuu..cam helmet..=.=" la yang..

    @Apple Zara:thankss comel..

    ReplyDelete
  20. @storyfromme: yeke..thankss syg..^^


    @N.Hasanah:insyaAllah yunk..^^


    @ღ p!nk veLvet ღ :haha..dudel tu diawangan sikit sbb jiwang karat sangat..muahahha


    @IEQAH : dil pun sukaa kamuu jugak syg..thankss tau..^^


    @SyUhAdA : heeheee

    ReplyDelete
  21. like this one..

    suka description nye, doddle berambut helmetnye..

    cute..

    thumbs up cik dil ~

    ReplyDelete
  22. ::terus wat entry baru::

    http://shilagyla.blogspot.com/2011/07/cinta-bermusim-kah.html

    teruskan berjiwang..

    ReplyDelete
  23. pandainye dia buat doodle...eh student utem? sama la kitaaa !!!!

    ReplyDelete
  24. Assalamualaikum dik.. dik.. suke dudel adik.. suke makan epal.. suke bunga sakura. suke suke suke.. MasyaAllah tabarakallah.. adik ni mmg berbakat ^^. Oh ye. akak nak tanya ye.. mcm mane nak wat kat dudel tu baju yang ade patern comel2 mcm adik buat ni ya..~? ^^

    ReplyDelete