Jul 29, 2011

Doodle with sling bag | Special untuk Cik Ieqah

Salam to all readers..


Doodle ekpress untuk cik Ieqah.. Risau dil, sebab dia da nangis-nangis nak doodle dari dil..hehehe..Lagipun, dia ni pengomen tetap dekat blog dil.. Asal jer, dil publish entry doodle, wajib ada komen dari dia..hehehe..


So, dil nak bagi doodle special la untuk cik Ieqah..Actually, tak ada la special sangat pun.. Tapi ni adalah percubaan pertama dil design doodle pakai sling bag..hehehe..Hope awak suka yer sayang..




nota kaki :

Jangan nangis-nangis lagi yer sayang..^^


29 comments:

  1. Ohhh sukenyee cik dil..terharu..nk stop nanes laa..
    TERIMA KASIH CIK DIL.. muaahhhh
    muaahhhhh laa <3

    ReplyDelete
  2. @ IEQAH:hehehe..jangan nanes lagii tauu..nanes, dil cubitt nnti..heheh

    ReplyDelete
  3. @Balqis Monsta ♥:tunggu keputusan GA ok..mane tau ada rezeki..

    ReplyDelete
  4. @ wahida idris:thanks syg..^^

    ReplyDelete
  5. @Nisa Si Gadis :thankss yunkk

    ReplyDelete
  6. Nak Nangis lagi laa macam ni..
    thankss cik dil

    link: http://elephantisgajah.blogspot.com/2011/07/doodle-dari-cik-dil-terima-kasih.html

    ReplyDelete
  7. waaaaa....
    ninie nak nangis juga lah..huhu =)

    ReplyDelete
  8. comel sgt... i wish to have one like this...

    ReplyDelete
  9. comelnyeee ^__^
    kalau saya nANGIS jugak dpt tak doodle?? ngeeee

    ReplyDelete
  10. bile nak kasi doodle kat cbk pulak ? bukan setakat menangis , dah guling guling nie . ;(

    p/s : hihi . gurau je . =) comel lah !

    ReplyDelete
  11. sangat comel...cool sgt...terbaikkk

    ReplyDelete
  12. nk nangis gak :P nk jugak doodle :P

    ReplyDelete
  13. nk nagess jugakk lahh ! Nak Doodle. Uwaaa :(( tak aci ! Tak Aci !

    ReplyDelete
  14. Habislaa cik dil..da ramai guna cara MENANGIS ni :)

    ReplyDelete
  15. wahh comelnyee doodle ni . best la kak ieqah dpt . waaaa nak jugakk :D

    ReplyDelete
  16. cantik belog ni. ada doodle ^.^

    ReplyDelete
  17. nak juga dear! lukis doodle pari2 pula <3

    ReplyDelete
  18. nk ngis gak ar lau cm tu...6t dpt doodle free...hihihi

    ReplyDelete