Jul 16, 2011

Ahhh sentap betul bila macam ni jadinya

Salam to all readers..


Sentap betul bila dah jadi macam ni.. Emm senyum tak perlu kata apa-apa..*sambil berlinang air mata..Emo betul la hari ni.. =.="


Lagi satu tak payah private message (PM) dekat FB semata-mata nak nak cakap, "You Follow, I Follow you back"..Kalau PM nak tanya, dil sihat ke tak, tak apa la jugak..




nota kaki:

Senyum tak perlu kata apa-apa..
Esok birthday dil..
Saja nak bagitau..heehhehe 

33 comments:

  1. erkk ada yea siap anta mesej kat fb? hebat! =P

    ReplyDelete
  2. alala.. jgn sedih2 ea..
    btw.. selamat hari jd esok.. ^^
    semoga sihat n ceria2 selalu au.. :)

    ReplyDelete
  3. haha..canggih betul.ala dil..jgn la sdh.bdk x taw je.

    psst*klu kesian follow je la.. :)

    ReplyDelete
  4. Err,


    i pun sentap tadi, ada ke patut ada orang tu cakap doodle i , mcm muka i lepas buat plastik surgeri..


    mencik tau !!



    AHAHAHAHHAHAHA

    ReplyDelete
  5. Err,


    i pun sentap tadi, ada ke patut ada orang tu cakap doodle i , mcm muka i lepas buat plastik surgeri..


    mencik tau !!



    AHAHAHAHHAHAHA

    ReplyDelete
  6. eiyuuuucks!
    kurang kasihsayang nyeee .. hahah !^^

    hepy becoming besday dear :) MAY ALLAH BLESS . insyaallah~

    ReplyDelete
  7. sentap tu sejenis makanan..wahaha..

    eh btw, epy becoming bfdaee dill! :D

    ReplyDelete
  8. @ Fathiah Hamim:tu la psl..penuhkn msg kt fb jer..serabut..

    ReplyDelete
  9. @ IEQAH:amboii..ikut sentap jugak nmpak..heheh

    ReplyDelete
  10. HEPI BDAY DIL!!!!JGN SENTAP2 TAU..CHILLEX2X..hehe

    ReplyDelete
  11. @ dayangkueffazulaikha:sticky note kt lptp ilang..nangis2 td

    ReplyDelete
  12. @ Ku Azhar:tu la psl..pm nk suruh kita follow,.

    ReplyDelete
  13. @ Abang Stalker :tu la..canggih sgt pun susah jgk..heheh

    ReplyDelete
  14. @ muhamad hanif :hahhaa..siapa tu yg cakap?kejamnya ..hahhaa

    ReplyDelete
  15. @ NURUL AINI NORAZMAN:kan2..mcm2 betul laa

    ReplyDelete
  16. @ IZYAN KAHER :hahha..agak laa..xpe laa..nnti dil follow dia..hehe

    thanks comel

    ReplyDelete
  17. @ i'm ezza haniza:senyummm dah nii

    ReplyDelete
  18. eh..nk wt jgk la..you follow,i folo..keh keh..;D

    ReplyDelete
  19. mujur hani xde letak fb kat belog...hehe..xsuka la mcm tu..kalo nak folo la kita dulu..ini folo kita x, mintak kita lak folo dia..cantik nya bahasa kan..best nya main laut !

    ReplyDelete
  20. SELAMAT HARI LAHIR DIL :)
    semoga cepat sembuh dan sihat selalu :)
    hadiah tak de tapi doa ade :)

    ReplyDelete
  21. Happy belayed birthday!! sorry lambat wish

    ReplyDelete