Jul 23, 2011

Girls hangout

Salam to all readers..


Kelmarin keluar berjimba-jimba bersama kakak - kakak kesayangan..Lokasi yang di tuju adalah KBmall.. Stress giler, jalan jem.. Dil kat seat belakang, dah mula loya-loya sebab lama sangat dalam kereta.. =.="


So, sampai aja kat KBmall, tercari-cari tempat parking..Pergghhh full.. 4 5 kali, kami pusing-pusing cari parking..Dugaan betul.. =.="


Siap jer parking, bermula la acara berjimba kami.. KBmall sesak dengan orang.. Awat la ramai sangat orang ni.. Dorang ni, tak reti duduk rumah ker..??


Kenapa muka dil nampak macam tepung gomok ni?? =.="


*Kusyuk giler makan..Abaikan muncung "ikan buntal" tu
Yang baju petak tu kakak dil..Bakal lawyer..


*Yang ni pulak, kakak dil, cikgu Tesl


*Kesian, kakak dil tak reti nak kenyit mata..Cacat wakaaka

*Semut jahanam.. Gigit kaki dil..Hampehhh


So, siap jer makan, kitorang round KBmall lagi sekali sebelum berangkat pulang.. Pukul 6, kitorang pun menuju ke parking kereta..Maklumlah, anak dara tak boleh pulang lewat sangat.. Ayahanda kat rumah, risau pulak..^^


Sebelum keluar, bayar tempat parking.. Pakcik yang jaga tempat parking tu tegur.. " Wahh comel-comel semuanya.. Pakcik berkenan yang duduk kat belakang tuu.." *merujuk pada dil
Kakak dil pun balas, " Oh yang kat belakang tu dah kahwin..hahahahah "..

=.=" Sabar je laa..


34 comments:

  1. semut mengigit kaki ? Saya sebagai ketua semut akan mengarahkan semut terbabit ditangkap..AHAHAHHAHAHA

    ReplyDelete
  2. ecece..kene ngorat dgn pakcik parking :D

    ReplyDelete
  3. @ muhamad hanif :ntahh..cpt tanggkp semut tuu..merah2 dia ggit tauuuu.. T_T

    ReplyDelete
  4. @ syrupmasin:eee geget kang..hahaha

    ReplyDelete
  5. haha ! semut minat kki cik dil laa :)

    ReplyDelete
  6. haish..tok jupo pom d kbmall marim??

    ReplyDelete
  7. dah lama tak hangout macam ni . jeles ! hehee

    ReplyDelete
  8. hahaha .. kecian kak dil .. yg kat blkng da khwin er ? hehehehe

    ReplyDelete
  9. haha.dil cover perut! HAHA. oke molek2 semuanye deh! ;DD

    ReplyDelete
  10. hi yang kat blakang. nak kenalan boleeee. haha.

    ReplyDelete
  11. KB Mall? aduhh windu nk blk kg.. lm kot x g KB Mall pdhal 2 le tmpat dating dolu2 kala.. haha

    ReplyDelete
  12. tepung gomak la cik dil~

    elelelele merah dah muka kena ngorat. =D

    ReplyDelete
  13. @ syerz eyryn: tu laa..smpai merah2 kaki ni..gatal pulak tuuu..nk garu takut bparut lak

    ReplyDelete
  14. @ Abang Suara;alaaa..x ckp nk ikut..ngehhhh

    ReplyDelete
  15. @ sarah mohamad:ahaaa..org klate..^^

    ReplyDelete
  16. @ Cik Zety:jom2, kita hangout sama2

    ReplyDelete
  17. @ Lyza Qayudonajew:hahaha..tu laa pasall

    ReplyDelete
  18. @ NoRMa aZurA iSMaiL:ahaa yunk..dil org klantan

    ReplyDelete
  19. @ myra yusreena;hahaha..

    al-maklumlah sudah kyg..err fhm2 laa..hihiii

    ReplyDelete
  20. @ ✿ cikcimi :eee gegettt kang..hehhe

    yg blkang dh kawen laa

    ReplyDelete
  21. @ miszTERRA_SF_:ramai tau kt kb mall smlmmm

    ReplyDelete
  22. @ Fathiah Hamim:orang klntan pggil tepung gomok laa syg...heheh*ayat slmt diri

    ReplyDelete
  23. wah!! famili berjaya la korg..betoi2..sume nmpk comey (:

    ReplyDelete
  24. semua segakk...x heran laa pakcik hat jaga parking tu ngorat2.. :)

    ReplyDelete
  25. hye awak,nak ngowat leh,cantik kasut yang kena gigit semut tu hehe

    ReplyDelete
  26. hye awak,nak ngowat leh,cantik kasut yang kena gigit semut tu hehe

    ReplyDelete
  27. hye awak,nak ngowat leh,cantik kasut yang kena gigit semut tu hehe

    ReplyDelete
  28. hye awak,nak ngowat leh,cantik kasut yang kena gigit semut tu hehe

    ReplyDelete