Jul 1, 2011

Jom letak banner blog/iklan secara percuma di Blog Kerana Manisnya Epal

Salam to all readers..


Rombakan besar-besaran.. Actually tak adalah besar sangat pun..heheh.. Dil dah buat rombakan kotak iklan dil.. Maklumlah, experied date dah sampai.. *Thanks kepada para penyewa tapak iklan dekat blog dil..^^


Sempena bulan Julai ini, dil nak letak tapak iklan FREE.. Betul, dil tak tipuu...percuma jer.. Kat situ, korang boleh la iklan kan apa-apa pun, contohnya banner blog korang..Tempoh masa iklan itu, adalah selama 5 jam..Lepas 5 jam, iklan tu akan tamat. So kalau korang nak letak berkali-kali pun boleh, nak renew iklan tu setiap 5 jam pun tak apa..Sebab free..Tak payah bayar apa pun..*baek kan dil..ayat mintak lempang..heheh


Tapi HARAM kalau korang nak letak iklan Churp Churp , atau Says. atau yang sama waktu dengannya.. Kalau korang letak, dil lastik korang dengan buah epal ni..*Ingat tuu..dil garang tau..huu


So selamat tampal iklan or banner blog korang dekat sini.. ^^

*ini adalah contoh tapak iklan yang dil dah sediakan untuk korang semua..Ada 5 lots semuanya..
So, siapa cepat, dia dapat..^^


oh ya, dil nak cakap, untuk letak iklan tu, korang just tekan dekat advertise here,
pastu dia akan keluar pop up window..
Kat situ korang just isi url dan url banner jer..ok




22 comments:

  1. dah hantar hehe...baru nak jerit kat shoutbox tadi betul ke tang tu percuma tu..hehe

    ReplyDelete
  2. ok tq..nnt nak letak la...kih kih kih

    ReplyDelete
  3. wah !

    hebat tuuu..tapi takda banner pulak

    ReplyDelete
  4. ermm banner cde..
    watkan tuk aku 1..hehe

    ReplyDelete
  5. ekekekeke..done syg ! terima kasih :)

    ReplyDelete
  6. dah buat dah =) heeee ... tapi x reti nk masukkan gambar la kak

    ReplyDelete
  7. bagusnyaaa cik dil buat macam ni... :)

    ReplyDelete
  8. @ cik_zetty:hehe..betul laa..free..boleh x caye lak..heehhe

    ReplyDelete
  9. @ ArulchelseA:letak laa..jgn malu, jgn segan..

    ReplyDelete
  10. @ muhamad hanif:xde banner, snang2, letak jer gambar header blog..ok jer..

    ReplyDelete
  11. @ shera haifa:pakai header jer..snang

    ReplyDelete
  12. @ Alya Esprézzo:suka sangat die..hehee

    ReplyDelete
  13. @ syirah syiro dan syiru: x reti masukkan gmbar??masukkan url gambar jer..

    ReplyDelete
  14. Macam mana kalau nak letak benda tu kat blog kita?

    ReplyDelete
  15. hehehe....dah tarok dah...tQ..btw puteh penah try nk wat macam dil nyer..kasi iklan fre.tp x menjadi..huhu..xnak wat tutorial kew...???~~sharing is caring...caring is AMEK CAKNE....heheh...iyo ko??

    ReplyDelete
  16. ehehe..best ni kalau percuma..nak juga nak juga >.<

    ReplyDelete
  17. mana nak dapat ye yang 5 tapak ni, biasa saya tengok yang 6 tapak (1x6) (2x3) dan (3x2) saya dah try letak 6 tak cantik pulak. Harap awak bagitu saya macamne nk dapatkan tapak yang 5 ni..

    ReplyDelete