Jul 17, 2011

Pelik itu unik tau

Salam to all readers..


Pernah tak korang buat benda-benda pelik?? Mesti pernah kan..Apa, tak pernah?? Nampak benor nipunya..*Errkkk terkena virus usop whilca gara-gara petang tadi adik pasang cd hantu kak limah balik rumah untuk kali ke..Tak terhitung rasanya..=.="


Benda pelik dil buat??Tak ada la teruk sangat pun..hehehe ^^


dil : "Kau pernah tak jumpa, orang yang minum air oren sunquick before tidur ..?? "

Kawan : " Kau biar "betik"..Bukan ke orang minum susu sebelum tidur..Bukannya minum air oren sunquick..Kang tak pasal-pasal tengah malam bangun cari toilet.."

dil :  "Eh ada tau..Orang tu dia minum air oren sunquick tiap-tiap malam before tidur okay jer..Awet muda tu.."

Kawan : "Tak pernah pun aku baca petua, kalau nak awet muda minum air oren sunquick before tidur..Kau baca petua kat mana ni??? " *Terkejutt

dil :  "Err petua aku laa...hahahhaa.." * gelak setan

Kawan : "Uhhh aku dah agak dah tadi, kau nak kelentong aku..Tapi betul ke kau minum air oren sunquick before tidur?? "

dil :  "Ahaa, betul laa..Tiap-tiap malam aku minum..Ntah, kenapa rajin bebenor aku masuk dapur, kacau air oren sunquick..Siap taruk ais cube lagi tau..."

Kawan : "Awat la pelik bebenor kau nii..Bab mengarut, bagi la kat hang.."

dil :  " Hahahhaa...Tak apa..Orang selalu kata, pelik tu unik tau.." *erkk yeke..hahha


*Pelik tu unik tau..So tak yah nak kutuk gambar ni..hohoo


nota kaki:

Suka giler snap gambar dengan gaya muka ntah pape..
Rasa cool giler..hahaaha

39 comments:

  1. dengan kepelikan la orang akan igt kita..tak gitu..hee~

    ReplyDelete
  2. pelik itu unik..
    Unik itu limited edition.. Keh keh..

    ReplyDelete
  3. haha . memang unik . btw , comel ;)

    ReplyDelete
  4. @ ~bUih-bUih ciNta~:yeahhh setuju..betull2

    ReplyDelete
  5. @ ♥ Nurulz Sabeeha ♥:tersangat like ayat tuuu..^^

    ReplyDelete
  6. @Cik Baju Kurung:unik itu comel..errkk..hehehhe

    ReplyDelete
  7. muncung je mulut..tunjuk pe tu...
    hani kalo ank tdo wjib goyang2 kaki..hehe

    ReplyDelete
  8. woohhaaa !


    kalau bancuh sunquick bole cepat tidur tak? AHAHAHHAHAHAHA


    takyah susa-susa nak bancuh susu ni.

    ReplyDelete
  9. @CikHaniBhulat:hhaha..sesaja tnjuk kat pkcik tepi jln..hehe

    yeke??wah, tu cara nk kasi tdow eyy

    ReplyDelete
  10. @ muhamad hanif :ahahhaha..agaklaaa..
    ni pun da asa ngtukk..cuba laaa..hehe

    ps: err x minum susu..harap mklum..he

    ReplyDelete
  11. Cik Dil, nak suprise tak ?

    http://mayalisaminamichan.blogspot.com/2011/07/tengah-semangat-nak-follow-blog-orang.html

    Cekidout !

    ReplyDelete
  12. cik dil..
    agak-agak kalo hari-hari layan sunquick b4 tido boleh kurus tak? hihi.. :)

    ReplyDelete
  13. @ Maya Lisa:comell, terkejutt dil..heheh..thanks tauu..terharuu sgt2..

    ReplyDelete
  14. @mySara:entah laa..kalau betul kurus, mmg dil x skip laa minum sunquick..heheh


    jom kita buat eksperimens.

    ReplyDelete
  15. Serious ke minum sunquick sblm tdo awet muda? Hehehe. =)

    ReplyDelete
  16. Muncung mu keminatan ku.. hahaha..

    ReplyDelete
  17. lagi best minum sunquick dari minum susu

    ReplyDelete
  18. @ Gua Syed:tu la pasal..xpee..unik tuu..hahaha

    ReplyDelete
  19. @ Mr.Thinker@Ali:errr haha..rekaan jer laa tuu..mana ada awet muda..hii

    ReplyDelete
  20. @EB : eb ni, ada2 jer..heheh^^

    ReplyDelete
  21. @ NoRMa aZurA iSMaiL :betul tu shomel..x suka susu..=.="

    tapi suka sunquick.heheh

    ReplyDelete
  22. saya lak xblh mkn nasi kering.lau kering, saya amik air sirap letak kt nasi.sape lg pelik.dil ke saya?haha

    ReplyDelete
  23. pelik itu unik. cm maria elena cakap gtuuu :P :P

    ReplyDelete
  24. pelik itu unik. cm maria elena cakap gtuuu :P :P

    ReplyDelete
  25. pelik itu unik. unik itu pelik. hmmm. =P

    ReplyDelete
  26. @ Khumaera Ismail aka Habibi Hamid:muncung mahal tu sis..hahah

    ReplyDelete
  27. hahaha.tapi air oren sunquit..memang elok lah kak.. :) boleh malawaskan perot..

    ter erk2 lah malam nanti :)

    ReplyDelete
  28. @ IFA Athirah:air sirap jd kuah??peghhh, dil angkat bndera putihlaa..haha

    ReplyDelete
  29. @ Nana Liyana :ahaa chantekk..pelik tu unik kan..

    ReplyDelete
  30. @ Fathiah Hamim:hahahah..pusing sana sini, sama jer..huu

    ReplyDelete
  31. pelik itu sexy bagi ai..

    :) ..blogwalking!!

    ReplyDelete
  32. hehhehe betol2 pelik tu la seseorang tu unik. prg lain akan ingt :D

    ReplyDelete
  33. Lain org lain style nye. yedak? hehehe

    ReplyDelete