Jul 11, 2011

Agak-agak kalau make up macam ni, nampak vouge tak?

Salam to all readers..


Tadi,godek encik google, browse picture yang menarik, tetiba terskodeng picture ni..Jom korang, ramai-ramai make up macam ni.. Pastu kita p jejalan dekat Mall ramai-ramai..Mesti vouge giler...Orang lain mesti tak jadi nak shopping sebab sebok beratur nak snap gambar dengan kita..Waahh, femesnya kita kan nyah..wakakakaaa


Seriously, make up ni nampak tersangat unik kan..Err UNIK ke PELIK?? * tetiba tercaps lock pula..* Tak tau nak pakai istilah mana..hahhahaa


Agak-agak kalau dil make up kan kat mata dil macam ni pergi kelas, gerenti, lecturer tak bagi masuk kelas kan..hahhaha





Nampak comel giler kan ladybird tu..Cool..^^ .Actually dil tak pandai make up pun..Paling kurang pun, dil calit eyeliner sikit..Done..Sempoi giler..heehee..


Tak pun, tak calit pape..Muka original, terbaik dari ladang..Mula la terserlah "mata panda"  tu.. =.="




Nota Kaki:


Suka tengok girl yang pandai make up..
Terbaik wooo..
Jeles mak, nyah oii..

37 comments:

  1. dya pun tak pandai make up jugak..
    sob sob sob..
    keeeesian kat kita kan..

    ReplyDelete
  2. beeha tak pandai make-up. kekadang bedak pun tak tepek kat muka.. hee~

    ReplyDelete
  3. hakhak..saya pon tak reti mekap..bila tah nak reti..huhu


    tp comel kot lukis2 ladybird kat mata mcm tu..hehe

    ReplyDelete
  4. Waahh,

    mata panda tu style make up baru yaa ?

    ReplyDelete
  5. Alaaa, kita nak pakai eyeliner pon x reti tau. Risau benor kut tercucuk mata. Niat nak pakai eyeliner, kang terus buta. Heheheh. Oke, over pulak di situ.


    Jeles jugak ngan girl pandai mekap. Nak mekap jugakk. *sobs*

    http://sayasibudakopto.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. okay laa. dari sy x taw langsung nak pakai eyeliner :(

    ReplyDelete
  7. meh linda mekapkan cik dil .. *komfem jadi clown . hahahah

    ReplyDelete
  8. hahahahaha
    aku nk make up jugak lahhh

    ReplyDelete
  9. @♣dya aien♣ :sama..kalau make up, mesti nampak PELIK..hehhe

    ReplyDelete
  10. @♥ Nurulz Sabeeha ♥:xpe..natural tu lagi penting..^^

    ReplyDelete
  11. @ mary ann ;):lama-lama reti la tuu..^^

    aha kan..nmpak shomel giler^^

    ReplyDelete
  12. @ muhamad hanif:wahhhhh jaaaatttt..

    ahaa, mata panda lg comel kaan..^^

    ReplyDelete
  13. @ Mrs. Farhan :hahhaa..mlampauu woo..hehhe..pakai eyeliner x buta pun..dil lg takut nk pakai lens..takut buta..sumpahh..huu

    ReplyDelete
  14. @ saidatul_syamin:elehh min..biar betikk x tauu

    ReplyDelete
  15. @ Fathiah Hamim:alaa, baru nak ajak fa makeup mcm tu, pstu kita sama2 g mall..hahhaha

    ReplyDelete
  16. @ lynda salim:errr xpe la lindaa..hahhaha

    ReplyDelete
  17. @ Far8 budak baik:hahha..sebok jer..huu

    xpe2, jom kita make up mcm ni sama2..pastu p psar malam..wallawehhh

    ReplyDelete
  18. Kalau cik Dil mekap cam tuhh p class , konpem2 sure2 pemesssss terus ! Hihiii.

    cik Dil , napa takley nak cantikkan commen box ehh , tak jadi :)

    ReplyDelete
  19. @amal: ahhaha..xmau la femes..hohooo

    dear, nak cantikkan camne ey??maksudnya?

    ReplyDelete
  20. hahah . mekap simple2 boleh la . kalau macam tu . ayoyo .!

    ReplyDelete
  21. Hmm , macam comment box cik Dil yg warna pink n puti ni. amal nk buad box juga dalam comment tapi tak menjadi , napa ehh ? :) thanks cik dil.

    ReplyDelete
  22. @ Mish Apple:alaa..jom la make up camnii..nnti p mall sama2..^^

    ReplyDelete
  23. @ amal:ohh..kalau amal nak senang, amal pergi dekatakaun shoutmix, pastu, log in. n pilih setting..kat situ ada styles%calorrs..ubah jer kat situ..^^

    ReplyDelete
  24. ohh , okay ! Terima Kasih manyak cik Dil =)

    ReplyDelete
  25. comei je ladybird kt mata tu hihihi...pandai dorang make up, umi x reti sgt make up huhuhu

    ReplyDelete
  26. hahaha make up cmtuh klo g pasar mlm mmg jdi perhatian la =) hee

    ReplyDelete
  27. @ ...sWeeT uMi... :comel kan..dil suka nengok ladybird tuu

    ReplyDelete
  28. @ ˩α∂ʏвιя∂ℓʋʌѲиɛ ακα ΔиɢɛℓιЯα ʝѲℓιɛ:miss ladybird, apa lg..make up la camnii..meletoppss

    ReplyDelete
  29. pakai eyeliner pun org dah jeling2..kalu mekap camnie..kopem terbeliak mata diorang..haha

    http://sweetgurlz11.blogspot.com/2011/07/geng-carwash.html

    ReplyDelete
  30. wah! sgt vogue mekap camtu.huhu. tp kite nie tak reti laa nak mekap2 nie.heheh.
    btw, tenks tau tuk tuto doodle tu. kite manyak gne tuto dil.nnti kita upload doodle kite.

    entry terbaru:http://cintaperfect.blogspot.com/2011/07/terima-kasih-tuhan.html

    ReplyDelete
  31. kita x suka makeup tebal2..
    suka lg yg biasa2 jer..
    lg nmpk naturalkan.. ;)

    ReplyDelete