Jul 1, 2011

Hensem kot bila naik skuter

Salam to all readers..


Hensem kan bila dil naik skuter.. Korang hadoo??heheh Actually tadi teringin nak tukar shoutbox jer.. Alih-alih sekali dengan banner blog dil tukar..hehheh..


Blog siapa ada tempat iklan free?? Nak tumpang banner baru dil ni..hehehe.. *Excited giler nak tepek banner kat blog orang lain..


*Ini lah screenshot banner dil..Actually, motor ni gerak tau..hehehe



25 comments:

  1. Dil buatkan banner blog Dil :D
    kompem akak tak lari bayar upah macam si anon tuh! huhu!

    ReplyDelete
  2. hensem sangat2 . owh dah letak kat shoutbox icon ea :)

    ReplyDelete
  3. wahahahahahaa..comelnya syg!! vespa tuuuuuuuuuuuu..

    ReplyDelete
  4. @ Cik Puan Bunga :hehhee..akak nak ke??dil boleh jer buatkan..jnji akk x lari..hehehe

    ReplyDelete
  5. @ Jer ...:ahaa..bkn tu jer, buat untk banner skali..hehhe

    ReplyDelete
  6. @ Alya Esprézzo:jum tumpang..kita p beronggeng tepi pantai..hehehh

    ReplyDelete
  7. hensem!
    boleh ngorat tak?
    ahahahaha..
    suka betol tgk hasil kerja dil..
    kreatif.. :)

    ReplyDelete
  8. @ ♣dya aien♣: apa kelas nak ngorat..jom ronggeng laa..hehhe..yeke..tq dya..

    ReplyDelete
  9. @ najihah sahami:cool je?? x ensem ke??hiiii

    ReplyDelete
  10. tambah cun naek skuter ;)

    http://celotehsikacak.blogspot.com/2011/07/wanita-jangan-di-bilang-cantik.html

    ReplyDelete
  11. DIL !
    this is superbs ! :D
    suke dil..
    creative ! :) chumelll ~
    hari ni nak buat tab menu tu..
    nt if mane tak jadi,sy refer ye ..

    ReplyDelete
  12. @ Met bUjang:nak tompang??hhaaa

    ReplyDelete
  13. @ Pojiekyra: hhehhe..hensem kan..

    ReplyDelete
  14. @ ღ p!nk veLvet ღ:cik pink, jom laa..kita ronggeng sama2..

    ReplyDelete
  15. @ Shalina Samsudin:heheh..tq..oh nnti i intai2 k

    ReplyDelete
  16. comelnye banner..bertuah kalau pandai buat animasi gerak2 ni..:)

    ReplyDelete
  17. Dil akak nak! akak buat payment dulu eh baru dil design kan! :D gitu eh eh eh?

    ReplyDelete
  18. @Cik Puan Bunga: boley jer kak..kalau akk betul2 nak, akk email kat dil ok..nnti kita berurusan kt email pulak..hehehe

    ReplyDelete