Jun 21, 2011

Asal tengok nama "my hero" je mesti pakwe eh?

Salam to all readers..

Tetiba terasa nak taip entry pasal my hero..ececeee..^^
Dulu kan, bila dil mesej dengan my hero dil, member selalu tegur..


Member: "Fuyooo..My hero..Pakwe ler tu.."

dil: aikk sejak bile aku ada pakwe? abah aku lar..

Member: eleh, macam la aku nak percaya..

dil: betul la..abah aku..sepukk kang..


Pelik sangat ke kalau dil save nama abah dil dalam handphone sebagai my hero?
Letak nama special sikit, mesti  orang sangka pakwe la..
Bila bagitau, cakap dil tipu..Adoiii..
Muka dil ni, jenis ada pakwe ey?? =.="

Bagi dil, abahlah hero dil satu-satunya..
Time dil resah ke, down ke, stress ke atau tak dapat tidur pukul 4 5 pagi,
 dil akan mesej abah..Dan abah dil akan reply dengan kata-kata semangat..

" Ambil wuduk, buat solat hajat..Tak pun baca Al-Quran..
InsyaAllah tenang lah hati tu"

See, that my hero..Yang tak jemu-jemu membebel kat dil..
Heheh..actually, bagi semangat..
Tanpa abah, siapa la dil..

Abah, Selamat Hari Bapa..
Walaupun kak ucap lambat, tapi bagi kak abahlah segalanya..
Kak sayang abah sangat-sangat..
Budak ni nakal..Tapi tak bermakna dia tak sayang..
Dia degil, tak bermakna dia benci..
Dia membantah tak bermakna dia tak suka..
Yang dia tau, dia sayang sayang sayang dan sayang sangat-sangat kat abah..


nota kaki:

Luahan perasaan.. ^^

3 comments:

  1. heheh.. ayah sy pun hero sy jugee.. hehheh :)


    hye ! blogwalking sini..
    klu sudi, singgah la blog saya juge.. :)

    ReplyDelete
  2. mmy daddy is myhero... betul2...

    ReplyDelete