Jun 6, 2011

Semakin malas nak "bertutorial" photoshop

Salam to all readers..

Semakin hari semakin malas nak bertutorial photoshop..
Bukan sebab tak berminat nak share ilmu,
or bukan sebab fed up asyik kena kritik
Tapi sebab satu perkataan jer..
MALAS
Terinta-intai list entry untuk bulan ini.
What?? zero untuk entry tutorial photoshop?

Actually banyak sangat benda nak share..
Macam-macam jenis tone yang baru dil discover..
Tapi??still malas..
Ada ubat tak nak bagi dil rajin sikit?hehe
Budak bawah ni rajin bab makan jer.. ^^



Oh ya, dil baru dapat satu tone baru..
Belum fikir nak letak nama apa untuk tone kat bawah ni..
Tone ni nampak warm je kan.. ^^

*love this tone

nota kaki:

Ada sesiapa nak supply photo tak?
Dil nak guna untuk buat tutorial..
Nanti dil letak credit..^^
Ini email dil..
semanis_epal90@yahoo.com

24 comments:

  1. alaaa jgn laaa malas ekekeke. sbb ijah plg mudah paham yg dil ajar. hiks.

    ReplyDelete
  2. Hehehe nak photo apa??
    Ada bnyk ni...

    ReplyDelete
  3. Opss tlupa nak jawap salam..
    Waalaikumusalam.. X jwb dosa kn..
    Jwp tnda syg sngt... hehehe..

    ReplyDelete
  4. cik dil..belog dah sihat..hoyeay...jom tepuk tgn 18 kali! thanks ye yunk...jom bc entry baru...

    ReplyDelete
  5. boleh gak supply photo!tp dil nk gmbr cmne?bunga?pemandgn?objek?bear? :)

    ReplyDelete
  6. @ Ijah EmoTemo: wahh yeke??kembang semangkuk..hahhaa..^^

    ReplyDelete
  7. @ EB:hahahaa: tanda syg sgt???hohoo..tersipu-sipu dil..heheh..nak gambar, object ke..pmndngn ke..org ke..x kisah..nak buat tutor..dh kekeringan source gmbar nii..ehheh

    ReplyDelete
  8. @CikHaniBhulat: oh yeke..baguslaa..^^

    ReplyDelete
  9. @IFA Athirah:ada ke??nak semua laa..ikut la pape pun..dil kering source gmbar nii..^^ nnti dil credit kn awak..^^

    ReplyDelete
  10. jangan..sebab saya memerlukannya..

    ReplyDelete
  11. @ zety madu:hhee..akhr2 ni, mmg malas giler..hohoo

    ReplyDelete
  12. aha!bisa aja!nak yg belum edit kn?ade email x?(carik2,mcm xnmpk ktne email dil.ngee)

    ReplyDelete
  13. Ok tngu eb balik rumah nnti eb bg gmbr ok.. Skrg xda.. Email eb kat asynor@gmail.com email Dil ok..

    ReplyDelete
  14. alaaa,.rajin la,.rajin la,.jgn malas2,.ramai yg perlukan tutorial cik dil,.hahah

    ReplyDelete
  15. @ IFA Athirah: oh ni email dil..semanis_epal90@yahoo.com
    ahaa..nak yg x edit lg..hehe

    ReplyDelete
  16. @EB: dila dah email kat eb..tq eb..ni syg lebih ni..hehee

    ReplyDelete
  17. @ NURUL AINI NORAZMAN:heheh..ye..nnti dil cuba merajin2kn diri..okey..^^

    ReplyDelete
  18. @ amadnafee: insyaAllah..hehe

    ReplyDelete
  19. xbuat pon tp msty rjn discover.
    cimi nk discover pon mls. =.="

    ReplyDelete
  20. @ Fathiah Hamim: ikut lah..gambar objek ke, gmbr org ke, pmndangan ke..dil nak guna untuk buat tutor photoshop kt blog nii..^^

    ReplyDelete
  21. @ ✿ CikCimi:xde la rajin sgt..cuma minat..suka tgk gmbr2 shantek..heheh..

    ReplyDelete