Jun 17, 2011

Doodle ke 2 untuk cik Alya

Salam to all readers..

Suka sangat bila ramai yang suka doodle dil..  ^^
Ni buat dil makin bersemangat ni..heheh
Okaylah, ni adalah doodle kedua dari dil untuk hari ini..
Kalau yang 1st tadi, dil ambil masa 2 jam, kali ni dil cuma ambil masa dalam setengah jam..
Ada peningkatan la sikit tu..heheh

Oh yaa, doodle ni dil nak hadiahkan dekat cik Alya..
Maaflah, tak berapa lawa..Maklumlah budak baru belajar..



Dan ni adalah lakaran awal sebelum dil lukis doodle
menggunakan photoshop dan illustrator..
Buruk giler kan skecthing dil.. Kan dil dah cakap, dil fail bab melukis..=.="


Actually dil nak buat seluar ala-ala aladin tu..Tapi tak berapa menjadi..huhuu
Ingat nak bagi doodle ni pakai handbag or sling bag..
Last-last, handbag tak tau pergi mana, sling bag pun hilang camtu..hehehe



nota kaki:

nak try lukis doodle boy la pulak..
Untuk En EB dan En Hanif


44 comments:

  1. Nak jugak...nak jugak...camana nak apply ni? Hheeee

    ReplyDelete
  2. z dapat 1 pun smart gak nie :D lukis kete skali :P

    ReplyDelete
  3. waaahahahhaa..comelnya syg !! hehe..alya amek eyh..chupp chupp mowahh diL :D

    ReplyDelete
  4. @ angahIera: dil giler reben..sebab tu letak reben..^^

    ReplyDelete
  5. @ msredcheesecake:hhehe..nak jgk??nnti2 k..

    ReplyDelete
  6. @ zeeck:amboii..nak pakej kreta skali..huuu...boleyy..tp z nyer, bayau lebih..hehehe

    ReplyDelete
  7. @ Alya Esprézzo:hehhe..ambillah..mmg untk awak pun..^^

    ReplyDelete
  8. @ muhamad hanif :knape?nak bayar ke??huhu,..ahaa free jer..^^

    ReplyDelete
  9. wah comelnya... nk jugak.. hehe dulu an bella penah try nak buat.. tp xjadii maybe xde bakat.. huhuhu

    ReplyDelete
  10. alolo..comey.montel tol pp dia.hehe

    ReplyDelete
  11. cimi buat shape dgn line tuh tak jadik jadik jugak. =.=" pastu wrap skali. dah tade gayee tudung.
    #pengsan
    cpt buat tuto bhgn nk guna shape line dgn wrape tuh! :P

    ReplyDelete
  12. sangat comel..nak try buat tapi x tau nak buat guna ape..hehe

    ReplyDelete
  13. comel la...keep it up...pyh x nk buat?

    ReplyDelete
  14. @ bella luna:xpee..cubaa lg k..^^

    ReplyDelete
  15. @ IFA Athirah:hehehe..tembam bleh cubitt..^^

    ReplyDelete
  16. @ ✿ cikcimi: nak tuto??fuhhh serabut giler cara dil buat..hihii..nnti dil try buat

    ReplyDelete
  17. @ EZAN IDMA:nnti nak kasi upah pe kt dil??hihii

    ReplyDelete
  18. @ ainaa.syafiqah27:insyaAllah

    ReplyDelete
  19. @ fieha:ade org ckp, guna paint..tp dil xreti guna paint..

    ReplyDelete
  20. @ A'IM:mehlaa umah..nnti dila ajau..huu..baru try td nii..

    ReplyDelete
  21. HOMAIGOD! ooops terlupe.. assalamualaikum sis.. saye nk satu boleh tak ? hik huk :)

    ReplyDelete
  22. jom tengok blog hudaa.. ade inner neck murah.. terhad tau...

    http://hudaaincloudnine.blogspot.com/2011/06/inner-neck-ada-yang-berminat-harga.html

    ReplyDelete
  23. Waaaa utk eb pn ada..
    Yeah ni yg kena syg lebih² ni..
    Thanks Cik Dil.. love u la.. hehehe..

    ReplyDelete
  24. kita nak jugakkkkkkkkkkkkkkkkkk,uwarrrrr...cantik pee !

    ReplyDelete
  25. wah2... utk sy tak de ker?? cute la..

    ReplyDelete
  26. comelnye doodle..
    cmne nak wat ye?
    nakk 1 leh?
    free la..hee~

    ReplyDelete