Jun 3, 2011

Siapa yang cakap pink tu sweet? tak sweet pun ok!!

 Salam to all readers..

See..siapa cakap pink tu sweet??
Tak sweet pun oke..
Tengok, dil yang minat pink pun tak setuju yang pink tu sweet..
Why?? Sebab terlampau minat pink, dil try study pasal tone color pink..

See, buruk kan..So, maknanya pink tak semestinya sweet kan..
Tengok gambar kat bawah ni selepas dil touch up kan menggunakan tone pink..
Buruk giler..Tak nampak fresh ataupun sweet..
Nampaknya kena study lebih lagi pasal tone pink..
EB, tone pink dil tak menjadi.. T_T

*tapi nampak cam vintage kan..^^


Yang ni pulak the original picture..
Lagi lawa kan dari gambar yang kat atas ni.. =.="
Hijau lagi terbaik than Pink..
*terpaksa mengakui..

*lagi suka tengok yang original..


nota kaki:
So, tak terasa nak buat tutorial pasal tone pink
sebab tak puas hati..
Kena study lagi nii..


23 comments:

  1. tapi tone pink tu nampak vintage sangat! double thumbs up!

    ReplyDelete
  2. @ IzwanNie Eynia: heheh..yeke..^^

    ReplyDelete
  3. @ iekasub: kan2..dil pun terperasan tadi..nmpak vintage jer..^^

    ReplyDelete
  4. @ zati embong: kan2..lagi sejuk mata memandang

    ReplyDelete
  5. sy ckp merah itu gourgeous..

    ReplyDelete
  6. hahaha..syieda still pink cyan purple!! wakaka ^_^

    ReplyDelete
  7. @ Tao | Slayerz: dil suka purple..^^

    ReplyDelete
  8. ade org ckp, pink wane lucah.. OMG!!

    ReplyDelete
  9. eh wane pink tak sweet tapi cute .. haha

    ReplyDelete
  10. rumate saye suke gileeee pink. hoho~

    ReplyDelete
  11. @ B E L L A: what??alamak, dah blog dil ni kaler pink, blog lucah lah??hehehe

    ReplyDelete
  12. @ alif haris: ahaa cun kan..^^

    ReplyDelete
  13. @Syed Hilmi Syed Yahya: kan2..hijau sejuk jer mata memandang..

    ReplyDelete
  14. @ Kikio: dil pun minat pink..baju kbykn warna pink jer..hehe

    ReplyDelete
  15. Hidup hijau.. tp pink nampak cm ayu, lembut cm2 la..

    ReplyDelete