Jun 9, 2011

Hey itu benar-benar unik

Salam to all readers..

Dil terjumpa something yang sangat unik..
Cuba teka apa..hehe
Actually benda ni..
Dil nak nak cari maklumat lain pun, boleh terleka sebab dia..hehe
Google Search Engine..

*nak main, cepat-cepat search www.google.com


Unik kan. Selain untuk tujuan pencarian,
kita boleh petik tali gitar kejap..
Pastu siap ada bunyi lagi..
Tali nya akan bergerak mengikut arah kita petik
Menarik sangat..^^
Sampai dil pun leka dengan benda ni..



nota kaki:
Rasa macam nak demam..
Tekak sakit-sakit..
Selsema.. =.="

26 comments:

  1. eh betol lahhh! dok maen ni hahaha syiokkkk

    ReplyDelete
  2. dil...saya main2 dengan benda nih dekat setengah jam...try to make my own song...(verangan penggubah lagu)...hihihi

    ReplyDelete
  3. best, best tengah main ngan gitar nie

    ReplyDelete
  4. aini pon leka main benda ni tadi,.klu tekan button merah tuh,.boleh main kat keybord je,.hahaah

    ReplyDelete
  5. Awak, sila jangan sakit time cuti ni.. =.="

    ReplyDelete
  6. @ Misz Ayu: dah agak.msti semua org ngah syok maen nii..hahha

    ReplyDelete
  7. @ La dOLcE mEa_nAtt : what, dh dekat stgh jam??hohoo..xpe wak..nnti bile dah jadi pnggubah lagu..panggil dil..dil kan nyanyii..hehhe

    ReplyDelete
  8. @ Metz bUjang: kreatif giler kn

    ReplyDelete
  9. @ Isteri Encek Bard: amboi..syoknya maen gitar..hehe^^

    ReplyDelete
  10. @ NURUL AINI NORAZMAN: ahaa..button merah tu, nak bg kita fully main gitar tu..

    ReplyDelete
  11. @ Eel: ye awak..ngah fight dgn sakit tu..^^

    ReplyDelete
  12. haha baru je men gak gitar kat google tuh :D unik <3

    ReplyDelete
  13. kena penyakit yg same... kenape3?? =p

    ReplyDelete
  14. aku blur kejap..nasib kau expalin..

    AHAHAHHAAHAH

    ReplyDelete
  15. Salam....alamak! Pakcik masih blurrrr lg nih...camner nak maennya tuh...cer citer cer citer

    http://abanglongonline.blogspot.com/2011/06/aku-masak-mee-bandung.html

    ReplyDelete
  16. @ munirah:haha..semua dah terkena virus gitar google..heheh

    ReplyDelete
  17. @ jehanfrhin;hahhaa..xpe..pnyakit ni xbahaya

    ReplyDelete
  18. @Kikiko: best kan..hehehe^^

    ReplyDelete
  19. @ muhamad hanif: ni mesti sebuk p maen kan..haha

    ReplyDelete
  20. @ Nana: yupp..best sgt2..unik giler..

    ReplyDelete
  21. @ Abang Long: pakcik p jer kat google..main2..

    ReplyDelete
  22. ha3..maen sampai tertido..^^

    ReplyDelete