Jun 19, 2011

Doodle ala-ala Hana Tajima?

Salam to all reeaders..

Dah dekat 2 jam, dil cuba lukis doodle pakai shawl ala-ala Hana Tajima..
Tapi fail.. Tak cantik..Stress sangat..
Siapa yang baik hati?? Please hadiahkan dil bamboo tablet..
Sampai sekarang belum siap design doodle tuu guna photoshop..grrr
Lakaran kasar pun still separuh jalan..

*badan belum ade lagi..hihii..

Lagi malang tetikus dil buat hal..Okey, geram-geram..
Try buat doodle boy untuk EB, dah siap, tapi macam ada kurang something.
So, tak boleh nak publish lagi..Tunggu tauu..
Doodle untuk Hanif, tengah lakar lagi..

Tolong..Hadiahkan dil benda nii..^^

*bila la nak dapat bamboo tablet ni..=.='


nota kaki:
Nak tetikus baru pliss


10 comments:

  1. eheh..comel apa sketch tu ;)

    ReplyDelete
  2. ouh plissssss..
    dya sgt ketinggalan dalam dunia doodle doodle nih..
    tak reti lnsg..
    dil tlg buatkn utk dya lah..

    ReplyDelete
  3. cmel la dil doodle tu..kalo hani lukis bukan jadi doodle lagi dah..jadik noodle pon belum tentu...
    wah, header baru nampak..cantik =]

    ReplyDelete
  4. waaa!nk jugak ar bamboo tablet tu!snang skit nk lukis.kn2x??

    ReplyDelete
  5. bersyukur la kak, at least akak boleh lukis..comel sumenye... saya tgn kayu, nk lukis mcm akak pon x leh..hihihi peace

    ReplyDelete
  6. bersyukur la kak, at least akak boleh lukis..comel sumenye... saya tgn kayu, nk lukis mcm akak pon x leh..hihihi peace

    ReplyDelete
  7. bamboo tablet ni susah gila nak kawal bila first time guna,hahaha! tapi dah lama pandai la :D

    ReplyDelete