Jun 29, 2011

Kalau ya pun, agak-agakla sikit !

Salam to all readers..


Entry separuh geram.. Korang tau, melampau giler tadi.. Time dil tengah sibuk ping blog, boleh pulak jadi camtu..Memangla sebelum ni, dil buat jer apa yang dia suruh, tapi kali ni, macam melampau giler.. Kalau ye pun agak-agak la sikit.grrr

*Tengokla kami. Semua terkejut tahap chimpazi kot..he.. 
*budak multimedia, mesti la kena tau acting..hehe


Korang tengok la sendiri. Tengok la kat bawah ni..Melampau giler..Sampai hati..Kalau ye pun, agak-agakla sikit.. Macam mana dil nak taip perkataan yang dil merahkan tu. Kat keyboard dil tak ade pun perkataan tu.. =.="


Hebat giler captcha yang FB suruh dil taip ni..hehehe..Kalau tulisan terbalik tu, dil boleh terima lagi, tapi yang ni?? =.="


nota kaki:

kepada orang-orang tertentu, 
cuba la HARGAI HASIL KERJA ORANG..
Aku ikhlas bantu,tapi kau?..



33 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. meh alya bg tips cara nak senang ! hahaha..kan kalo captcha tu keluar, dil taip yg tulisan bold je..yg lain tu abaikann.. :)

    ReplyDelete
  3. dalam kes dil yg nie, catnemed kan bold..ekekekeke gudluck! :)

    ReplyDelete
  4. erk! blh plak cmtu.. hahaha.. saba saba..

    ReplyDelete
  5. erkkk ada jgk ke keluar bahasa mcm ni T___T nangis sgt!!

    ReplyDelete
  6. erk.. ada juga mcm ni~
    ggit! grr.. hee..

    ReplyDelete
  7. @ manisnya sabar:hehe, boleh jer

    ReplyDelete
  8. @ Alya Esprézzo:dil buiasanya, kalu pelik sgt, dil ambil word lain..

    ReplyDelete
  9. haha..jawi ade..tulisan cine pon ade..haha

    ReplyDelete
  10. @ FaTinFiRDaUs: tu laa..sabau jer laa..

    ReplyDelete
  11. hehehe confuse la tu...tercampur2 sampai..

    ReplyDelete
  12. @ Ijah EmoTemo:first time dil jupe yg kuar bahasa lain,..hahaah

    ReplyDelete
  13. @ fa:tu laa..x sngka kan..mmg nak ggt2 rase..eee geram..

    ReplyDelete
  14. terkejut pun bole tunjuk peace ke >?


    HAHAHAHAHAH

    ReplyDelete
  15. hahaha..
    camne tu..tapi gambar tu terbaik

    ReplyDelete
  16. fb punya captcha tuh gedik je lebeh. kekadang fa type mengarut2 lepas ja. :D

    ReplyDelete
  17. ermm .aa . bahasa cina lah :D

    ReplyDelete
  18. makaih.ape la...xalang2...

    ReplyDelete
  19. @ syrupmasin : tulisan jawi pun ada??

    ReplyDelete
  20. @ 'AQILAH:tu laa..tp agak2 laa..camne dil nak taep..

    ReplyDelete
  21. @ muhamad hanif: tu pelakon tambahan..tu lari tajuk sikit..hhehe

    ReplyDelete
  22. @ cik najihah:captcha tu ngah giler kot

    ReplyDelete
  23. @ Fathiah Hamim:sama laa..dil taip cepat2, tp ngarut jer..tp alih2 betul..heheh

    ReplyDelete
  24. @ Jer ...: lepas ni kuar bahasa pe lak tak tau laa

    ReplyDelete
  25. haha.. yg ni klaka.. terbaek wok.. ;P

    ReplyDelete
  26. tulisan jepun ke, korea ke, china ke, ahcai vs mael lambung...hehehe...

    ReplyDelete
  27. Huu mcm3 ye skrg ni..
    Hi Cik Dil.. Sorry eb bz glr lately..
    Blog da tumbuh lalang da.. hmm sedih..

    ReplyDelete
  28. w'salam..
    haha~ tu ok lagi. pakcik punya kadang2 keluar bahasa arab campur bahasa apa entah.

    lagi serabut. refresh pun, bahasa asing apa daaa yang keluar.
    grr..

    >_<


    entri terbaru dan baru pakcik =)

    Isra' Mikraj Dari Sudut Teori Saintifik Albert Eistein

    Berubat Dengan Minyak Wangi Ka'abah

    Tutorial Posting Entri ketika Dashboard Tak Boleh Di Akses.

    ReplyDelete
  29. hahaha! time camtu confirm rase nak lempang jew mark zuckerberg kan? =b

    ReplyDelete
  30. huhuhu...law iqa kne gitu~ nak ngis pun ade,eheee :p

    ReplyDelete
  31. hehehe. . pastu camne cikdil buat?

    ReplyDelete