Jun 26, 2011

Memang hantu vintage

Salam to all readers


Dil memang hantu vintage..Kalau boleh semua benda nak ada unsur-unsur vintage.. Tadi, buka photoshop, godek gambar  try hasilkan tone. Campur warna tu, warna ini sampailah terjadi tone ni.. Err korang rasa, vintage tak??hahhaha..




























Bagi dil benda yang lama sangat indah untuk dikenang. Skirt kembang, baju polka dot, spek besar bingkai hitam, payung baba nyonya tersangat cool kan..


Bila fikir balik, kan bagus kalau masa ni boleh diputar kemasa lalu.


Tapi mustahil kan.. Masa makin kedepan, bukan untuk mundur kebelakang. Just tempuhinya dengan senyuman..


nota kaki
Senyum tak perlu kata apa-apa

18 comments:

  1. hehehe..skrg trend balik ke zaman dlu kan...nway,sy pun minat background vintage jugak

    ReplyDelete
  2. cantik2..pndai photoshop ek? blh la ajr nnti :D

    tp..vintage tu ape ek? huhu

    ReplyDelete
  3. sukeeeee jugakk vintage,.tp bile edit kn,kdg2 tu smpai xtau ni vntage ke x ek,.hehe,.ni tone cmne dear?,.

    ReplyDelete
  4. yup . masa makin ke depan , harus ditempuh dengan senyuman :]

    ReplyDelete
  5. @ i'm ezza haniza:yee..jumm give me 5..hehhehekite geng

    ReplyDelete
  6. @ EZAN IDMA:cool kn..lps ni nk tukar image fully vintage..okey x??hehhe

    ReplyDelete
  7. @ sukasuki: tu laa..bnda ni timbul balik..

    ReplyDelete
  8. @Ku Azhar:xde la hebat sgt pun..maen belasah jer nii..

    ReplyDelete
  9. @ **::CIKNUURUL::**:hahhaa..tu la pasal..kadang2 konfius jgk..hehehe..ni actually tukarlan ke image hitam putih pastu dil blend kaler sikit, pastu jadila camni..hehe

    ReplyDelete
  10. sy pon suke sgt2 ngan vintage !
    hoho
    =D

    ReplyDelete
  11. @ sabella mohamad :kan2..sukaa sgt2

    ReplyDelete
  12. cantik r header awak...!!!suke sgt n sgt jelesssssssssss ok....:)

    ReplyDelete
  13. @ nrz_jia87:err..heheh..tq awk..awk org first yg tegur header dil..dil baru tukar tadi..hehehe

    ReplyDelete